Obavijesti

News

Komentari 5

Oprah ipak nije zainteresirana za Predsjedničke izbore 2020.

Oprah ipak nije zainteresirana za Predsjedničke izbore 2020.
1

Upitan svojedobno što misli o njezinoj mogućoj kandidaturi, aktualni predsjednik Donald Trump rekao je da bi to bilo "zabavno". "I da, pobijedio bih je", dodao je

VIDEO

Slavna američka televizijska voditeljica Oprah Winfrey izjavila je u četvrtak za američki časopis InStyle da "nema DNK" za američkog predsjednika, prenosi BBC.

Nakon upečatljivog govora na dodjeli Zlatnih globusa početkom siječnja, slavnu televizijsku voditeljicu i glumicu smatralo se mogućom kandidatkinjom Demokratske stranke za predsjedničke izbore 2020

"Oduvijek sam jako dobro znala što mogu a što ne mogu učiniti. Prema tome, to je nešto što me ne zanima", rekla je Oprah.

Upitan svojedobno što misli o njezinoj mogućoj kandidaturi, aktualni predsjednik Donald Trump rekao je da bi to bilo "zabavno". "I da, pobijedio bih je", dodao je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oprah Winfrey je vrlo dobro poznato ime u SAD-u, stekavši brojne sljedbenike tijekom vođenja svog dugogodišnjeg televizijskog šoua u kojem je obrađivala teme iz svakodnevnog života.

Producirala je i glumila u nekoliko filmova, izdavala vlastiti časopis i osnovala svoju kabelsku mrežu. Zahvaljujući svemu tome postala je jedna od najbogatijih osoba na svijetu.

Početkom siječnja dobila je prestižnu nagradu Cecil B deMille za izvanredan doprinos industriji zabave na dodjeli Zlatnih Globusa kada je je izgovorila slavni govor u kojem je snažno progovorila o pitanjima rase, spola, moći i o kampanji 'Me Too' protiv seksualnog zlostavljanja.

Nakon toga su se na društvenim mrežama pojavili hashtagovi #Oprah2020# i "OprahForPresident#, a potporu su joj dale brojne slavne osobe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a