Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oprez! U zagrebačkoj Ilici hrpe snijega padaju s krovova kuća

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL 9

Nakon obilnog snijega koji za vikend padao u Zagrebu, temperatura je u ponedjeljak malo narasla pa se snijeg se počeo topiti. U Ilici je veća količina sletjela na pločnik

Komentari (56)
  • Vidim nema zastitnih ograda na rubovima krovova? Ako nije kriv Bandic,onda je Kerum:-)...Hahaha umjesto da vijest docara zimu i njene zamke,ona pokaze nasu traljavost u svakodnevnom zivotu i brizi za osobnu zastitu.Bas smo mi europljani od pamtivjeka,kako kazuu:-)

    13. 2. 2012,   13:47
  • Zamislite da hodate ulicom, gledate svoja posla i odjednom BUM! Sav taj snijeg pljusne preko vas... Nije da mi se nije tako sta jednom desilo, ali bila sam raspolozena taj dan, inace :)

    13. 2. 2012,   13:34
  • ma dajte molim vas,pa snijeg svugdje pada tako sa krovova i ne pomažu tu ni snjegobrani ni ništa,staviti upozorenje na nogostup da nekoga ne ozljedi,šta bi sad trebali i krovove čistit..mi kao da nikada zime nismo vidjeli a napokon je došla ona prava kakva je nakada bila,ljudi su se družili i čistili snijeg pa se popilo i kuhano vino,to je čar zime i neka svaka bude ovakva.

    13. 2. 2012,   14:07