Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužena za državni udar: Pobjegla je u veleposlanstvo

None Foto: screenshot/Youtube

Sud je nakon toga naredio da se uhiti, a njezin odvjetnik Miroje Jovanović rekao je da se obavljaju konzultacije te da je nitko u zgradi veleposlanstva ne može izbaciti ili lišiti slobode

Branka Milić, članica Četničkog pokreta u Srbiji, optužena za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 16. listopada 2016., napustila je u petak sudnicu u Podgorici i pobjegla u veleposlanstvo Srbije.

Sud je nakon toga naredio da se uhiti, a njezin odvjetnik Miroje Jovanović rekao je da se obavljaju konzultacije te da je nitko u zgradi veleposlanstva ne može izbaciti ili lišiti slobode.

Optužena Milić napustila je suđenje za terorizam, nakon čega je sud naredio da se uhiti i da se ne brani sa slobode zbog mogućnosti bijega.

Milić je prethodno tražila izuzeće sudskih vještaka i cijelog sudskog vijeća, što je sud odbio.

Branka Milić se od listopada 2017. branila sa slobode i živjela u manastiru gdje joj je osigurana hrana i zdravstvena zaštita.

Komentari (11)
  • Čuj efteliga - žena bolesna. I Vučić je četnik - jeli i on bolestan. Išla žena po Vučićevom zadatku. i Vučić je četnik jel i on bolestan? Milo je bio Slobino drugo oko u glavi dok je Crna Gora bila u zajednici sa srbijom. Slobo pokupio sve crnogorske devize i Milo mu okreće leđa. Sve pokradene devize srbije i Crne Gore Slobina Mira sa sinom Markom, Bogoljubom Karićem i generalom Kadijevićem bježeći odnijeli u Rusiju.

    23. 11. 2018,   19:08
  • Nedavno sam upoznao neke crnogorce koji su mi pojasnili situaciju u CG i koliko se trude davudju u EU.Cak im nacionalna valuta Euro sto mi bilo nejasno jer CG nije clanica EU no pojasnili su mi i kako je to napravljeno da se monetarno potpuno distanciraju od srbije . Ono najzanimljivije rekli su mi da 70% crnogoraca mrzi srbe i njihove cetnike

    23. 11. 2018,   18:02
  • Optuženom za terorizam , nijedna država ne može dati azil , nit ji može dati diplomatsku zaštitu !

    23. 11. 2018,   17:28