Obavijesti

News

Komentari 67

Optužila djeda da ju je silovao: Ubio se, a baka s njom ne priča

Optužila djeda da ju je silovao: Ubio se, a baka s njom ne priča
3

Iako je tinejdžerka u nekoliko navrata pokušala pomiriti, baka i dalje odbija s njom razgovarati. U emocionalnoj poruci, Megan je poručila baki da je unatoč svemu još voli

VIDEO

Megan Morrison (17) iz Velike Britanije tvrdi da ju je djed Malcolm Harrison (74) silovao i zlostavljao od osme do desete godine. Muškarac je na sudu porekao sve optužbe, a nedugo zatim nađen je mrtav u automobilu. Policija vjeruje da je počinio samoubojstvo, piše Daily Mail.

345461574

Zbog teških optužbi koje je iznijela na račun djeda, Megan je prekinula sve odnose s bakom Vivienne (62).

Iako je tinejdžerka u nekoliko navrata pokušala pomiriti, baka i dalje odbija s njom razgovarati. U emocionalnoj poruci, Megan je poručila baki da je unatoč svemu još voli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Sve što sam ikad rekla bilo je istinito. Znam da je teško povjerovati jer se radi o tvom suprugu. Užasno mi nedostaješ... Molim te, nemoj me mrziti", poručila je baki u pismu.

345463533

"Samo je želim nazad. Nekad smo imale tako dobar odnos. Jako volim svoju baku i samo želim da mi napokon povjeruje, da opet budemo prijateljice",  rekla je djevojka.

"Znao mi je govoriti: Nemoj reći majci, bit će to naša mala tajna. Ali kad sam imala 10 godina rekla sam mu da ću nekome ispričati što se događa ako me ne prestane zlostavljati, nakon toga je prestao", priča Megan svoju potresnu ispovijest.

345463658

Majka Vanessa kazala je da je Megan počela plakati nakon što joj je rekla strašnu tajnu, dodajući kako zbog svega s djedom ne želi izgubiti i baku.

"Rekla sam Megan da moramo postupiti ispravno i sve prijaviti policiji. Ne zanima me što moja majka misli o meni, samo želim da ona i moja kći opet budu prijateljice. Kad je Megan bila manja, majka je odlazila s njom na putovanja, kuhala je za nju, radila je štogod je bilo potrebno. Nakon što je tata uhićen, zvala sam majku da joj kažem koliko mi je žao, no ona mi je spustila slušalicu", priča Vanessa dodajući da baka nije s njom niti s Megan razgovarala već godinu dana.

Policija je posljednjeg dana suđenja pronašla mrtvog Malcolma Harrisona. Vjeruju da je polio automobil benzinom i ubio se.

- Suđenje je bilo pri kraju, bile su velike šanse da ga proglase krivim. Osim toga, gospodin Harrison je tjedan dana ranije rekao supruzi kako ne bi mogao podnijeti da ga pošalju u zatvor - rekao je policijski inspektor Richard Burton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...