Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužila Trumpa za seksualni napad prije više od 20 godina

Sedamdesetpetogodišnja novinarka u članku objavljenome u New York Magazineu navodi da ju je Trump prepoznao jer je radila kao kolumnistica savjetnica i pitao je za savjet koje donje rublje kupiti nekoj ženi

Kolumnistica je optužila američkog predsjednika Donalda Trumpa za seksualni napad u svlačionici njujorške robne kuće prije više od 20 godina. E. Jean Carroll rekla je da se incident dogodio oko 1995., kad je nabasala na Trumpa, tada poznatog trgovca nekretninama, u trgovini Bergdorf Goodman.

Sedamdesetpetogodišnja novinarka u članku objavljenome u New York Magazineu navodi da ju je Trump prepoznao jer je radila kao kolumnistica savjetnica i pitao je za savjet koje donje rublje kupiti nekoj ženi.

U.S. President Donald Trump visits Britain DONALD TRUMP: 'Kraljica se 25 godina nije tako zabavila kao za mog posjeta'

Postao je nasilan kad su krenuli prema svlačionicama, piše ona, te navodi detalje navodnog napada i silovanja.

Carroll je rekla da ju je strah od javnog osramoćivanja spriječio da to ranije obznani.

Tekst iz New York Magazinea isječak je iz njezine nove knjige i jedan je od šest incidenata u kojima su je muškarci napadali. 

U.S. Special Counsel Mueller speaks about Russia investigation at the Justice Department in Washington MUELLER DAO OSTAVKU 'Trumpa se nije mogao optužiti za zločin, to je protuustavno'

Trump je optužbe odbacio te rekao da nikad nije upoznao Carroll i da bi njezina knjiga "trebala biti prodavana na odjelu fikcije".

Donald Trump optuživan je da je spolno uznemiravao više od 12 žena, što on sve opovrgava.

Komentari (16)
  • Hahahaha, pa žene imate li obraza?

    22. 6. 2019,   10:56
  • Ovo je gadljivo VULGARNO i nemoralno zbog svih žena koje su stvarno Silovan, Zlostavljane, i Maltretirane. Ovo razvodnjavanje i sprdanje sa ogavnim zločinom koje neke žene prolaze bi trebalo kažnjavat jednakim kaznama kao sam zločin.

    22. 6. 2019,   12:20
  • Šest puta napadnuta pa čekala mirovinu da napiše knjigu...

    22. 6. 2019,   11:16