Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužili ga: Vlasnik agencije je podvodio maloljetnu djevojku

None Foto: Vanja Zubčić/PIXSELL

Prvookrivljeni Ivica Jurišić (54) vlasnik je modne agencije Kristina, a optužen je da je tijekom srpnja ove godine na području Splita podvodio djevojku (17) i uzimao novac

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo je podiglo optužnicu protiv trojice muškaraca zbog više kaznenih djela podvođenja djeteta. 

Jednog od njih terete da je organizirao prostituciju djevojke (17), a ostalu dvojicu da su koristili seksualne usluge maloljetnica, javlja Slobodna Dalmacija.

Prvookrivljeni Ivica Jurišić (54) vlasnik je modne agencije Kristina, a optužen je da je tijekom srpnja ove godine na području Splitsko-dalmatinske županije podvodio 17-godišnjakinju koja je imala seksualni odnos s nepoznatim muškarcem. 

Djevojka mu je predala dio novca koji je dobila za pružanje seksualne usluge. On je iskoristio njezinu lošu materijalnu situaciju, navodi tužiteljstvo. Druga dvojica optuženih su splitski biznismeni.

Komentari (44)
  • Modne agencije, studiji za masaže i sl. su druga imena za organiziranje prostitucije uz, naravno, časne iznimke, ali su u manjini. To sve treba dooobrooo češljat i svakodnevno jer mlade curice i te kako nasjedaju na priče tih mufljoza i kriminalaca.

    19. 12. 2013,   13:26
  • kastriranje na javnm mjestu - i koji kurac samo piše da su splitski biznismeni - gdje je pravo na informaciju - da vidim dali je to mon+j susjed - on se bavi nekim biznisom - dakle gospodo imena i prezimena tih smradova - a ne ovako - dakle - imaju utjecaj na pravosuđe nezavisne države hrvatske i sve će se to zaboraviti u roku tri dana - ili su karali cure od sudija pa bi onda bila javna sablazan - dajte istinu ili prestanite s tim novinama

    19. 12. 2013,   13:22
  • većina modnih agencija je samo paravan za neke druge radnje, trebali ste objaviti imena i drugih aktera, pa neka se zna tko su.Neka se zna kakve se osobe kreću među nama.

    19. 12. 2013,   13:13