Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužili ga zbog ubojstva bivše supruge u njenom stanu

None Foto: Miranda Cikotic/Pixsell

Tukića tužiteljstvo tereti da je 6. kolovoza prošle godine u Trogiru u namjeru da usmrti bivšu suprugu došao u stan znajući da je žrtva unutra sama. U optužnici se navodi da joj nožem zadao više ubodnih rana

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je nakon dovršene istrage podiglo pred splitskim Županijskim sudom optužnicu protiv Željka Tukića (66) zbog ubojstva bivše supruge, liječnice Asje Tukić, u njenom stanu u Trogiru.

Tukića tužiteljstvo tereti da je 6. kolovoza prošle godine od 10,35 do 10,50 sati u Trogiru u namjeru da usmrti bivšu suprugu, došao u stan na trećem katu znajući da je njegova žrtva unutra sama. 

U optužnici se navodi da joj nožem zadao više ubodnih rana u leđa i prsni koš pri čemu joj je ozlijedio pluća, prsnu kost, srce, jetru i lijevu bubrežnu arteriju što je izazvao izljev krvi u prsište i trbušnu šupljinu.

Od teških i po život opasnih ozljeda žrtva je preminula na mjestu zločina, a ubojica je pobjegao no otkriven je i uhićen nekoliko dana kasnije.

 

Komentari (5)
  • Monstrumu 40 godina za opomenu drugima !!

    20. 3. 2019,   19:17
  • U njenom stanu koji je nakon toga trebao biti njegov! Motiv ko kuća!

    20. 3. 2019,   20:04
  • Sto se nije ljetos pisalo da je oslobodjen sumnji, pa su onda ovdje dezurni komentatori komentirali kako se moramo covjeku ispricati jer je nepravedno optuzen?

    20. 3. 2019,   19:47