Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužio ga da mu je ukrao mobitel pa prebio i majku

None Foto: Miranda Čikotić 5

Visoki, plavi i jaki muškarac, optužio je Tonćija Kačića (21) da je njegovu sinu ukrao mobitel. Počeo udarati njega i njegovu majku Mariju...

Marija Kačić (56) iz Splita i sin Tonći (21) spremali su se pogledati "Dnevnik" kad im je u nedjelju navečer netko pokucao na vrata. Mislili su da je netko poznat pa su bez razmišljanja otvorili vrata. Ispred njih je stajao nepoznati muškarac sa 12-godišnjim djetetom. Bez riječi je nasrnuo na njih.
- Nikad ga prije nismo vidjeli, nije se ni predstavio, samo nas je odmah počeo tući. Rekao je: 'Pi.. vam materina, ubit ću vas, zaklati' i uhvatio moga sina za vrat - ispričala nam je vidno potresena Marija, koja je u dvadesetminutnoj lomljavini i premlaćivanju slomila ključnu gost. Visoki, plavi i jaki muškarac optužio je Tonćija da je njegovu sinu ukrao mobitel.
- Nije nam ništa ni dopustio reći. Najprije me po glavi tukao vazom, pa čašom, pa tacnom i na kraju kamenom. Krvi je bilo posvuda - rekao nam je Tonći, koji je, na svu sreću, zaradio tek lakše ozljede. Osnovnoškolac je cijelo vrijeme gledao svoga tatu kako mlati Kačiće i čak govorio da još jače udari - govori nam izbezumljena Marija.
- Uspjela sam nekako doći do telefona i nazvati policiju. Da me je udario još jedanput, ne bih preživjela - kazala nam je na kraju preplašena Marija i dodala kako nije cijelu noć spavala od straha. Splitska policija trenutačno traga za nasilnim ocem.

Komentari (9)
  • taj čovjek je jedno obično govno i treba u zatvor.

    4. 2. 2008,   17:10
  • Pa kaj tim manijacima nema kraja??Dobro da se ovi nisu branili,dobili bi veču kaznu od ovog visokog plavog,kojeg vjerojatno,nikad neće naći.

    4. 2. 2008,   17:38
  • Pa ,sad ti otvaraj vrata ! I još je doba maškara...

    4. 2. 2008,   15:58