Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužnica protiv međimurskog svećenika: 'Molit ću za njega...'

Župnik Darko Kelemenić (49) je 13. prosinca 2017. na cesti između Hemuševca i Donjeg Kraljevca automobilom udario u bicikl kojim je upravljao 63-godišnjak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv župnika Župe Svetog Jurja u Trnju zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginuo biciklist (63). 

NESREĆA Istraga protiv svećenika (49): U prometnoj poginuo biciklist

Terete ga da je 13. prosinca 2017. oko 17.30 sati na cesti između Hemuševca i Donjeg Kraljevca, vozio  automobil i u lijevom zavoju nesmotreno prešao na lijevu prometnu traku. U toj traci prednjom stranom auta udario je u bicikl na kojem je bio muškarac (63), koji je preminuo na mjestu, priopćili su iz DORH-a.

'Žao mi je, dok sam živ ću nositi ovaj križ'

Podsjetimo, nesreću je skrivio župnik Darko Kelemenić koji se nakon tragedije ispričao obitelji poginulog Franje Vlaheka.  

ISPRIČAO SE OBITELJI Svećenik u Međimurju usmrtio biciklista: 'Nosit ću ovaj križ...'

- Ispričao sam se kao čovjek javno u crkvi na svetoj misi bratu i obitelji preminulog. Žao mi je što se to dogodilo. Ja ću dok sam živ nositi ovaj križ. Drugo je pravda, a drugo je moral. Ja ću stalno moliti za njega i na misama - rekao je župnik Kelemenić.

Komentari (61)
  • Gledam ga ovako debelog i pitam se zar nisu proždrljivost i lakomost smrtni grijesi??

    9. 8. 2018,   15:25
  • Dva očenašeka i sve mu je oprošteno, ipak su ono neki faktor u ovoj katolibanskoj državi.

    9. 8. 2018,   15:04
  • molitve ga neće vratit u život ...

    9. 8. 2018,   16:03