Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Orešković: Josipović se vratio u SDP iz kojeg je i pobjegao...'

Komentari (14)
 • Na kraju će se opet stranke na vlasti dogovoriti i podijeliti vlast da ne bi slučajno neki novi ljudi pokušali izvući ovu zemlju iz ralja bezakonja i korupcije.HDZ će osvojiti izbore...oporba opet godinama nešto grintati....dobre plaće...povlaštene mirovine a lijepa naša će se i dalje valjati po blatu. Ja vam Dalija želim puno sreće jer će vam trebati.

  12. 4. 2019,   07:16
 • dali je josipu ponestalo novca ili ga udba ponovo angažirala

  12. 4. 2019,   17:10
 • kmeči Dalija za Zoranom...................... znači Zoran prdnio u vjetar što se tiče SDP-a a i kandidature za predsjednika........

  12. 4. 2019,   10:10
 • Nitko nije savrsen, ali svi su bolji od onih koji su vladali (anemicni, bahati i korumpirani) i doveli nas u ovo beznađe.

  11. 4. 2019,   21:21
  • opet poneki stari i bivši mogu i jesu bolji od cirkusanata i anarhista iz Sabora...........

   12. 4. 2019,   10:12
  • U ovo stanje nas nije dovela sadasnja vlada, propast je trajala malo duze. Bilo je nekoliko odlucujucih trenutaka koji su odlucili sudbinu Hrvatske a zanimljivo je da privatizacija NIJE jedan od njih. Prvi trenutak je bio unistavanje privatnih bankara i velikih poduzetnika, tipa Anic Airways, svojedobno vrlo solidnu konkurenciju gubitaskom drzavnom "divu" koji se bavi avioprjevozom. Drugi trenutak je bio izbacivanje Krunislava Olujica nevidjenom harangom, suprotnom zakonu. Tada je postalo jasno da izvrsna vlast ne planira postovati zakone. Treci trenutak je bio unistavanje sudstva od strane Smiljka Sokola i Ante Potrebice, uz svesrdnu podrsku s Pantovcaka. Cetvrti i zadnji trenutak je bio Racanovo odbijanje njemacke pomoci pri reorganizaciji sudstva. Tada je postalo jasno da se radi o "gentlemanskom sporazumu" dviju navodno suprotstavljenih "politickih opcija". Sve nakon toga je ono sto se sahovskim rjecnikom receno zove "iznudnica". Jednom kada kola krenu nizbrdo, gravitacija neminovno cini svoje. I Milanovic i Plenkovic su provodili identicnu gospodarsku politiku. Plenkovic nije ukinuo ni sramotne "predstecajne nagodbe" ni isto tako sramotni ovrsni zakon, niti fiskalizaciju. Nema razlike izmedju HDZ i SDP. Krivca za ovakvo stanje ne treba traziti u strankama, krivca mozes vidjeti u ogledalu. Svatko onaj tko glasa za stranku bez konkretnog gospodarskog programa, na temelju stranacke lojalnosti i tzv. "nasizma" je krivac za ovakvo stanje.

   13. 4. 2019,   08:01
 • propao joj plan..........

  12. 4. 2019,   10:38
 • Dalija premijerka! Hrvatska nada!

  11. 4. 2019,   22:18
 • A jaka ova i ona lignja od bivšeg ..!! Daleko će dogurati

  11. 4. 2019,   22:25
 • A za vrijeme precjednikovanja slizao se s banditjem te su bili ko prst i nokat... jedan bez drugoga ni na wecej... nešto amorfnije od ovog "glazbenog" umjetnika svjetskoga glasa još nije postojalo na rvackoj političkoj sceni, a bilo je (imamo i imat ćemo, na žalost) stvarno svakakvog taloga i moralnog dna...

  11. 4. 2019,   22:15
 • Ovu liju orešković je zoka milanović rukopoložio na mjesto predsjednice povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa kako bi za njega i partiju im odrađivala prljave poslove u finim rukavicama. Kad smo ju razmontirali i razotkrili sva prljavština koju je godinama skupljala izbila je iz nje erupcijom bijesa, mržnje i osvete u najgorim pojavnim oblicima. Klavirštimer je pokvarenjak no lija orešković je moj favorit u toj kategoriji.

  11. 4. 2019,   21:18