Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Orešković reagirala: Odrekla se člana Starta koji ima optužnicu

None Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Ne ulazeći u pitanja presumpcije nevinosti, zbog same činjenice postojanja sumnje u kazneno djelo obavještavamo javnost da Nino Lučić nije član niti će biti dio Starta, napisala je Orešković

Dalija Orešković se u utorka oglasila na Facebooku te je napisala da Nino Lučić više nije član niti će biti dio Starta.

- Povodom vijesti objavljene u medijima iz koje proizlazi da je varaždinski odvjetnik Nino Lučić optužen za kaznena djela, ističemo kako nam ova okolnost nije bila poznata. Prilikom okupljanja inicijativnog odbora iz kojeg će se formirati tijela stranke, postupali smo u dobroj vjeri na temelju informacija koje su nam bile dostupne. Ovim putem ujedno se zahvaljujemo građanima i medijima koji su nas upozorili na ovu nesretnu okolnost. To je uloga istraživačkog novinarstva - da nas uči odgovornosti i tjera da budemo bolji. Ovo samo pokazuje što javnost od Starta očekuje, a mi ćemo biti dosljedni u onome što predstavljamo. Ne ulazeći u pitanja presumpcije nevinosti, zbog same činjenice postojanja sumnje u kazneno djelo obavještavamo javnost da Nino Lučić nije član niti će biti dio Starta - napisala je Orešković.

Komentari (68)
  • Pa ko će za ovu glasati!? Pa zar jadna ne zna Hrvati vole krimose;)

    17. 4. 2019,   18:52
  • Sad joj se clanstvo prepolovilo, ostao jos samo Glavasevic.

    16. 4. 2019,   22:09
  • Pa iskreno, da sam ja pod bilo kakvom istragom ne bi mi palo na pamet da se uključujem u bilo kakvo javno djelovanje dok ne operem ljagu sa svog imena. Svi sa istragama, optužnicama trebaju sačekati pravomoćne presude ili odbacivanje optužnice pa onda ući na javnu scenu.

    17. 4. 2019,   10:06