Obavijesti

News

Komentari 1

Orkestar iz Ivanića svira za vjenčanja i ali rastave

Orkestar iz Ivanića svira za vjenčanja i ali rastave
1

Članovi benda Big Brother svirali su na raznim čudnim vjenčanjima , čak i na rastavi braka. Hit večeri bila je pjesma "Nije mene, dušo, ubilo"

VIDEO

 Osim što su im svatovi, pa i mladenka, nosili opremu iz prizemlja do četvrtoga kata jer se zaglavilo dizalo, članovi benda Big Brother Renato Mikac (35), Damir Klasnić (34) i Zvonko Salopek (37) svirali su čak i rastave, ali i vjenčanja bez mladenke.
- Svirali smo uobičajenu svadbu i već zaboravili na par koji je bio samo jedan u nizu. Nakon dvije i pol godine nazvao me taj mladoženja, rekao da se rastaje i tražio da mu sviramo. I to je stvarno bilo kao mala svadba. Skupilo se 120 ljudi,mladoženjini roditelji i kumovi te brojna obitelj i prijatelji. Za tu prigodu ispekli su odojke i janjce, deset vrsta kolača - prisjetio se Mikac. Svi uzvanici bili su veseli, raspjevani, nisu prestajali plesati i naručivati pjesme po željama, a svirka za rastavu trajala je do zore.
- Da se nije vidjelo da nedostaje mladenka, čovjek bi stvarno pomislio da je riječ o svadbi. Ljudi jednostavno nisu htjeli ići doma. Naravno, u toj situaciji nije bilo mjesta za romantične ljubavne pjesme i pjesme poput 'Došlo vrijeme da se ženim ja'. Ali smo zato prašili rock i slavonske, a glavni hit svakako je bio 'Nije mene, dušo, ubilo', a ponavljalo se i 'Da Bog da te voda odnijela!' -nastavio je Klasnić. Članovi benda rado će se prisjetiti i zagrebačke svadbe na kojoj se zaglavilo dizalo te su morali angažirati svatove da im nose tešku opremu i instrumente čak na četvrti kat.
- Začudili smo se kada smo vidjeli lijepu mladenku u raskošnoj i teškoj vjenčanici koja je došla do nas i uzela bubanj i kasnije se vratila po kablove. Mučila se i sapletala u toj krinolini, gegala se i savladavala te stube, no uspjela je. Posla su se prihvatili mladoženja, kumovi, roditelji i svi uzvanici.Ta naša selidba trajala je gotovo sat vremena - ispričao je Salopek. Svirali su i na svadbi na kojoj nije bilo mladenke jer su se potukli mladoženja i mladenkin otac. Fešta je trajala do jutra da ne bi propala pripremljena hrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa