Obavijesti

News

Komentari 96

Miljenić želi biti Milanovićev nasljednik: 'Kandidirat ću se!'

Miljenić želi biti  Milanovićev nasljednik: 'Kandidirat ću se!'
4

Orsat Miljenić, saborski zastupnik SDP-a, objavio je u 11 sati u sjedištu stranke da će se kandidirati za predsjednika SDP-a na unutarstranačkim izborima...

VIDEO

Orsat Miljenić, saborski zastupnik SDP-a, objavio je u 11 sati u sjedištu stranke da će se kandidirati za predsjednika SDP-a na skorašnjim unutarstranačkim izborima.

- Ponosan sam na to što sam član SDP-a. Rezultat svega ovoga što radim mora biti da svaki naš član bude koristan i da nas birači prepoznaju. To je jedini način za pobjedu, ali ne pobjedu samo radi pobjede, SDP mora biti taj koji mijenja Hrvatsku, koji modernizira sebe i cijelu zemlju - rekao je Miljenić obrazlažuću svoju kandidaturu. 

Govoreći o odnosima unutar stranke, naglasio je da svi moraju biti u prilici izraziti svoj stav i demokratski se boriti za njega:

- Moramo razgovarati, dijalog je ono na čemu se treba temeljiti vodstvo SDP-a. Međutim, kad se nešto dogovorimo onda to trebamo svi zajedno provoditi - kaže Miljenić.

Miljenić je istaknuo kako upravo SDP treba biti predvodnik modernizacije Hrvatske jer ne budu li gledali naprijed, neće ni biti bolji od drugih. Spomenuo je i izazove koji stoje pred strankom:

- Cijela stranka prvenstveno treba biti u funkciji nadolazećih lokalnih izbora. Ne smije nam se dogoditi da proces promjena i modernizacije ostane sa strane.

Orsat je otvorio i Twitter

Siniša Hajdaš Dončić je već ranije rekao, gostujući u studiju 24sata, da će on, ako se kandidira, poduprijeti upravo Miljenića za šefa SDP-a. Kandidaturu Orsata Miljenića za šefa SDP-a podržali su Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice, Ivan Sabolić, načelnik općine Legrad, Nikša Peronja, načelnik općine Jelsa, Zvonimira Novosel, gradonačelnik Jastrebarskog, Ivan Klarin, načelnik općine Tisno, Mario Medved, zamjenik gradonačelnika Čakovca, Dubravi Bilić, gradonačelnik Ludbrega, Alen Kišić, zamjenik župana Varaždinske županije te Agata Cvitić, predsjednica Glavnog odbora Foruma mladih SDP-a Hrvatske.

Istovremeno, Miljenić je u ponedjeljak otvorio i Facebook profil. 

- Dobro jutro! Evo i mene na Twitteru. Trebat će mi par dana dok ne pohvatam sve na Twitteru pa imajte razumijevanja - napisao je.

Kasnije je na Twitteru objavio: 'Dijalog, uvažavanje, okupljanje i demokratsko nadmetanje ideja. To je moja vizija vođenja SDP-a i kandidirat ću se za predsjednika'.

@SDPHrvatske i kandidirat ću se za predsjednika.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca