Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osim što je podvodio djevojku, počinio je devet teških krađa

None Foto: 24sata

Splitska policija otkrila je kako je muškarac koji je zajedno s četiri godine mlađom djevojkom podvodio 20 godišnjakinju iz Splita, počinio i čak devet teških krađa

Policija je uhitila 24-godišnjeg provalnika iz Segeta koji je harao po trogirskom području. U posljednjih šest mjeseci 'obavio' je devet teških krađa, pri čemu je ukrao najviše cigareta, pića, suhomesnatih proizvoda te novca. U svom pohodu provalio je u tri trgovine, dva kioska, ugostiteljski objekt, suvenirnicu, ljekarnu i poljoapoteku. Ukupna šteta je oko 100.000 kuna. 

Kako doznajemo, provalnik je isti muškarac koji je, zajedno s četiri godine mlađom djevojkom, podvodio 20-godišnjakinju iz Splita. Par je naime, od listopada prošle godine do ožujka ove godine Splićanki 'pomagao' da se osamostali nagovorivši je da pruža seksualne usluge klijentima za novac. Nagovorili su je i da pokrade svog djeda u Trogiru što je Splićanka i napravila predavši novac svodnicima. Kasnije su joj prijetili da će otkriti čime se bavi. 

Komentari (23)
  • Dečko je poduzetnik i to dobar. Čak i zapošljava.S vremenom će se usavršiti po zatvorima, skupiti iskustva i veze i unaprijediti biznis.

    15. 6. 2013,   11:18
  • Majstor,tj. moderan hrvatski poduzetnik!

    15. 6. 2013,   12:34
  • ..taman ga krenilo..

    15. 6. 2013,   11:46