Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policijska zaštita za Tolušića: Obitelj mu se osjeća ugroženo

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U prosincu je obitelj primijetila promjene na felgama i uplašili su se da netko nije sabotirao kotače.. Kako automobil koristi supruga i malodobni sin, to je bila kap koja je prelila čašu

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić dobit će policijsku zaštitu.  U Zagrebu živi sa suprugom i sinom, a obitelj je već u prosincu prijavila policiji da se osjeća ugroženo, ali nije poznato koliko je ta istraga daleko otišla.

Kako doznajemo od upućenih sugovornika, tijekom listopada i studenog je zaredalo oštećivanje automobila koji vozi Tolušićeva supruga. Potpredsjednik Vlade i supruga su na početku smatrali da se radi o slučajnosti. Kada je automobil prvi puta izgreban, odvezli su ga na poliranje. 

Požega: Ministar Božinović i gradonačelnik potpisali sporazum o uređenju Policijske postaje MINISTAR BOŽINOVIĆ: 'Istraga će pokazati tko stoji iza Tolušićeve fotomontaže...'

No, onda je automobil na javnom parkingu nakon par dana opet izgreban. Ni tada nisu ništa prijavili, nego su ga o svom trošku ispolirali. Samo da bi za par dana lak na vozilu opet bio izgreban, a navodno su pisane i poruke po njemu.

U prosincu je obitelj ipak sve prijavila policiji jer su primijetili promjene na felgama i uplašili su se da netko nije sabotirao kotače

Kako automobil koristi supruga i malodobni sin, to je bila kap koja je prelila čašu i sve su odlučili prijaviti, ali ni tada nisu ni tražili niti dobili službenu zaštitu. 

TKO SMJEŠTA MINISTRU? Vlasnik apartmana u kojem su nastale seksi slike: 'Nije bio tu'

Sve je to prethodilo aferi u kojoj se pokušalo kompromitirati Tolušića objavom fotografija na kojima u društvu polugole crnke koja mu sjedi u krilu on šmrče kokain. Za fotografije je SOA utvrdile da su fotomontaža i da je veoma stručno Tolušićeva glava montirana na tijelo drugog muškarca. 

CVRTILA O FOTOMONTAŽI "Iza skandala stoji Vlada? To mi se čini malo pretjeranim"

Snimljene su u apartmanu u beogradskom naselju Zemunu, a Sigurnosno obavještajna agencija je utvrdila da Tolušić nije putova u Srbiju prošle godine za kada se tvrdilo da su fotografije nastale.

Prema našim informacijama, sumnja se da je oštećenje automobila povezano sa istim miljeom koje je pokušalo u javnost pustiti fotografije.  Tolušić im se navodno zamjerio zbog promjene pravila za dobivanje proračunskog novca. 

Istraga bi trebala pokazati jesu li zaista te stvari povezane i tko je pokušao kompromitirati potpredsjednika Vlade i HDZ-a.

Komentari (202)
  • Evo prilike vladajućima da reakcijom prema ovima pošalju poruku svim drugima koji u primislima imaju nešto slično za ubuduće !

    23. 1. 2019,   08:12
  • Neznam,jedan je od rijetkih ministara koji ima odgovor na svako pitanje i uvijek pobije sugovornika argumentima.Ne pratim ja politiku baš nešto ali mislim da je za 90% ministra u HR on svemirski brod eto.

    23. 1. 2019,   07:57
  • Ne dirat zenu i dicu.Najgora mafija to ne radi.Ako je istina,triba ih ulovit i smjestit na dozivotnu.

    23. 1. 2019,   09:14