Obavijesti

Promo sadržaj

Osjeti adrenalin na jet ski kupu Alpe Adria Jet Ski Tour!

Osjeti adrenalin na jet ski kupu Alpe Adria Jet Ski Tour!
10

Krajem travnja u Fažani će se održati atraktivan i prepun adrenalina, sada već četvrti po redu Alpe Adria Jet Ski Tour

U Fažani na lokaciji kamping BIVILLAGE održat će se petnaesti Alpe Adria Jet Ski Tour, koji će okupiti najbolje vozače ove regije Europe u jet sportu. Dvodnevni program ispunjen atraktivnim Jet Ski utrkama i adrenalinskim vožnjama i ove će godine zasigurno okupiti mnogobrojne ljubitelje sporta, pozitivnog ozračja i ugodnog druženja uz more.

Bivillage je od 2016. godine prva utrka sezone AAT u kojoj ima šest  utrka (Slovenija, Austrija, Mađarska, Češka i posljednja opet u Hrvatskoj – Vir). Od prve utrke smo najjača i najposjećenija destinacija utrka Toura, s oko 120 registriranih vozača koji čine oko 150 startova, na razini smo  Europskog prvenstva.AAT, a pogotovo Fažana najposjećenija je utrka na koju dolaze i natjecatelji iz svih dijelova Europe. Od Estonije, Švedske, Norveške, Njemačke, Italije, Slovačke, Češke …… 

"Još 2004. godine, osjetivši dolazak krize u jet sportu, predstavnici jet sporta ove regije, okupili su se na stvaranju nove ideje koja bi jet sport još više približila sportskoj publici. Članice začetnice ALPE ADRIA CUPA – bile su Hrvatska, Slovenija i Austrija.
Zanimljive detalje o razvoju ovog vrhunskog jet ski natjecanja"
otkriva nam Davor Hundić, predsjednik Hrvatskog Jet Ski saveza te glavni organizator i koordinator za održavanje utrke u Hrvatskoj.

Pokretanje videa...

00:15

"Tijekom godina, ALPE ADRIA CUP se isprofilirao kao jedino ozbiljno organizirano europsko natjecanje na kojem su sve više sudjelovali i natjecatelji izvan regije.Kvaliteta vozača ali i organizacije u posljednjih nekoliko godina postavila je ALPE ADRIA CUP na sami vrh želja i prioriteta većine europskih jet sportaša. 2013. godine se zbog sve veće masovnosti naziva “CUP” preimenovao u “TOUR” po cijeloj ALPE ADRIA regiji, koja je zahvaljujući geografskom položaju zemalja, svim članicama izuzetno interesantna iz nekoliko aspekata. Prvi je izuzetna cestovna povezanost lokaliteta natjecanja. Drugi je jedinstvene prirodno lijepe i zanimljive lokacije (planinske Slovenije – na rijeci, Austrije – na jezeru i Hrvatske – naravno na Jadranskoj obali) koje vuku natjecatelje na “sudjelovanje uz osjećaj pripadnosti” te u velikom broju slučajeva rezultiraju turističkim povratkom vozača na lokacije i izvan natjecateljskih terminima. Upravo ovaj drugi aspekt je izuzetan turistički adut kojim nastojimo prezentirati Hrvatsku kao jedinstvenu i razvijati zaista kvalitetan sportski turizam“.

S iznimnim simpatijama o hrvatskoj etapi Alpe Adria Jet Ski Toura govori i Infante Marco, predsjednik talijanskog ski jet  tima "Radical Riders" koji broji više od 10 vozača.

"U utrci Alpe Adria Championship Race sudjelujemo već četvrtu godinu zaredom. Fažana i kamping BIVILLAGE fantastična su i idealna mjesta za vožnju jet ski utrka. Svake godine broj vozača se povećava i to nas jako veseli, jer se potvrđuje kvaliteta Toura" kaže. 

Događaj organizira vrijedan hrvatski tim kojim upravlja Davor Hundić, koji svake godine pronađe načina da se svi vozači osjećaju opušteno, čime utrke postaju još ljepše i spektakularnije. 

Sve je dobro organizirano, počevši od upravljanja utrkama, svečanosti dodjele nagrada i večernjih zabava. Sugeriramo i pozivamo jet ski vozače na sudjelovanje u ovom predivnom događaju. Uz svesrdnu podršku lokalne zajednice nadamo se da ćemo još jednom podići ljestvicu kvalitete turističke ponude i jet ski događanja i time potvrditi naše mjesto u regiji" - zaključio je Davor Hundić.
Vidimo se u Fažani u subotu i nedjelju 27. i 28. 04. - kamping Bivillage!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?