Obavijesti

News

Komentari 7

Osmorici mladića policija je oduzela 'travu' i prijavila ih

Osmorici mladića policija je oduzela 'travu' i prijavila ih
1

SLAVONSKI BROD I NOVA GRADIŠKA: Neslužbeno doznajemo da su neki od mladića policiji od ranije poznati po istim i sličnim prekršajnim i kaznenim djelima

VIDEO

Policijski službenici PU brodsko-posavske proteklih nekoliko dana imali su dosta uspjeha na uličnoj redukciji zloporabe opojnih droga, slijedom čega su prekršajno i kazneno prijavili osmoricu mladića.

Policajci Policijske postaje Nova Gradiška su u petak 8.veljače u noćnim satima tijekom redovita nadzora u ugostiteljskim objektima od tri mlađe muške osobe (23, 24 i  30 godina) oduzeli 8.3 grama droge marihuana, a od 22-godišnjaka 12 grama marihuane, te 2.2 grama tvari u prahu, koja će biti poslana na vještačenje. Protiv prve trojice policija podnosi prekršajne prijave zbog zlouporabe droga, a protiv 22-godišnjaka kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Također je u suradnji sa službenicima Carine utvrđen prekršaj iz Općeg poreznog zakona.

Nadalje policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod 9. veljače oko 21.10 sati u Cankarevoj ulici u Slav.Brodu , u školskom dvorištu, od 18-godišnjaka oduzeli su „joint“ (0.9 grama). Istoga dana navečer oko 21.15 sati u Slavonskom Brodu policijski službenici Službe krim policije u Borovskoj ulici u Slavonskom Brodu od 22-godišnjaka su oduzeli "joint“ (0,7 grama) i još 1.7 grama marihuane. Također su utvrdili da je 22-godišnjak kupio 2 gr marihuane od 26-godišnjaka, pa je sutradan,10. veljače, policija temeljem sudskog naloga pretražila dom i prostorije 26-godišnjaka i pronašla 42.7 grama marihuane i „joint“ od 1.3 grama. Istoga dana, u Kumičićevoj ulici u Slav. Brodu policajci su od 18-godišnjaka oduzeli 1.3 grama marihuane. 

Protiv 22-godišnjaka i dvojice 18-godišnjaka policija podnosi prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a protiv 26-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Neslužbeno doznajemo da su neki od mladića policiji od ranije poznati po istim i sličnim prekršajnim i kaznenim djelima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.