Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osnovnoškolci zapalili auto svojoj profesorici u Kninu

None Foto: Glas Dlamacije 3

U kninskoj školi već je bilo incidenata. Nastavnici su nalazili probušene gume, razbijena stakla i slično. Navodno postoje učenici koji su vandali

Dva dječaka zapalila su u utorak automobil Slavici Šimić, profesorici engleskog jezika, u osnovnoj školi u Kninu. Policija je ustanovila da je dječak ugurao petarde u auspuh i u masku vozila, a drugi ga je na to poticao. Kako piše Glas Dalmacije u toj osnovnoj školi, koja broji čak 1250 učenika, već je bilo sličnih incidenata. Nastavnici su nalazili probušene gume, razbijena stakla i slično. Navodno postoji manja skupina učenika šestih i sedmih razreda koji su pravi vandali.
- Užasno se osjećam jer ovo shvaćam kao napad na sebe i to kao osobu, ne kao prosvjetnog djelatnika - kaže profesorica Šimić. Prema nekim informacijama, kad je automobil planuo, oko njega su se skupili učenici koji su likovali i pljeskali.

Komentari (10)
  • On bi bio u Vrapču rušio ga profesor ili ne.

    29. 11. 2007,   10:48
  • Sinke, to si dobro rek\'o. Svaka cast.

    29. 11. 2007,   11:16
  • Imam frenda koji je u Vrapču zato sto ga je profesor rusio 18 puta na ispitu.....sta bi njegovi roditelji trebali napravit...nista s ne dogadja bez razloga.

    29. 11. 2007,   10:45