Obavijesti

Promo sadržaj

Osramotila se pred očima poznanika zbog neznanja jezika

Osramotila se pred očima poznanika zbog neznanja jezika
6

Svi su joj se smijali jer nije znala reći ni riječ na engleskom. No, unatoč ismijavanju i poniženju, ekspresno ga je svladala

Ako tražite učinkovitu metodu za savladavanje stranog jezika, dosta vam je bubanja riječi i gramatike napamet, a prije svega želite brzo početi govoriti na engleskom – Petra ima dobru vijest za Vas.
Potraga je završena! Upoznajte njenu priču i saznajte kako je unatoč ismijavanju i poniženju – ekspresno savladala engleski.


Oduvijek sam se sramila jer ne znam nijedan jezik

Zato sam već godinu dana išla na tečaj engleskog u popularnu školu jezika. Na nastavu sam dolazila s drugog kraja grada, odmah s posla. Praktički sam svaki dan rješavala desetke vježbi i pripremala se za ispite. Nakon cijelog dana sam se vraćala umorna s posla. Onda je slijedilo pranje, čišćenje, kuhanje – bila sam iscrpljena.

Zato sam, kad mi je muž rekao da nam je kupio put u Rim – bila presretna. Čak mi nije ni smetalo što s nama leti Petra – žena jednog od kolega, za kojom nisam baš luda. Svi smo bili izvrsno raspoloženi. Čim smo stigli, htjeli smo započeti s razgledavanjem. Moj muž je ponosno rekao da neće biti problema sa sporazumijevanjem jer ja već godinu dana idem na tečaj jezika pa ću nas zasigurno dovesti na svaki cilj.



Nitko nije razumio što pitam na engleskom

Nisam se mogla sporazumjeti baš s nikim! Isto mi se činilo da znam kako doći do cilja. Nakon brojnih presjedanja i pješačenja, našli smo se u nekom selu. Do najbliže autobusne stanice bilo je točno 10 km pješke. Svi su pitali: „Tanja, gdje si nas dovela?! Što je ovo!”. Na povratku mi je muž kroz zube rekao: „Zašto smo dali toliki novac na školu jezika, ako se ti čak ne znaš ni predstaviti, posramila si nas!” Kasnije mi se nije ni obraćao. Svakako mu nisam mogla reći da sam na tečaju najslabija u cijeloj grupi!

To je bio najgori odmor u mom životu!

Cijeli put sam bila predmet izrugivanja, Petra nije popuštala, ismijavala me u svakoj prilici: „Dobro da smo mi rezervirali izlet, jer da je Tanja to napravila, tko zna gdje bismo stigli.” ili „Danas valjda idemo razgledavati sami, ne želim se opet vraćati pet sati iz hotela iz kakvog sela”. To je bila kap koja je prelila čašu! Znala sam da trebam metodu zbog koje ću brzo početi pričati na engleskom. Na povratku sam se našla s kolegicom iz gimnazije koja je naučila kineski u 5 tjedana. Otkrila mi je tajnu učinkovitog savladavanja svakog stranog jezika.



Što se dogodilo da sam nakon 4 tjedana sjedenja u fotelji savladala tečno engleski?

Nakon tjedan dana sam bila šokirana. Gledala sam filmove bez titlova i sve sam razumjela. Počela sam čitati engleske stranice i razgovarati sa strancima preko interneta. Što je najvažnije:

•    učila sam gdje i kad sam htjela – najčešće sam birala svoju omiljenu fotelju i u kući, kad sam imala slobodan trenutak, isto sam također učila nove riječi na putu do posla ili u redu u trgovini, za savladavanje jezika potrebni su samo laptop, smartfon ili tablet,
•    slomila sam jezičnu barijeru – napokon sam počela tečno govoriti na engleskom, bez razmišljanja i najmanjeg zastajkivanja, udobnost i ugodnost su se pretvorili u brzi napredak, koji su me motivirali za daljnji rad,
•    naučila sam samo praktični i potrebni rječnik – bez zvukova kopirki i suvišnih vježbi, zahvaljujući čemu je učenje bilo ugodno i jednostavno, izraze i riječi sam pamtila bez napora, a što je najvažnije – jednom zauvijek.

Engleski sam savladala do savršenstva, ali ne samo to! U godinu dana sam naučila još i talijanski i španjolski. To mi je skroz dovoljno. Novi odmor se približavao velikim koracima. Išli smo u istom sastavu. Gledati izraz Petrina lica kad sam naručivala na španjolskom u restoranu u Barceloni, a konobar me hvali i pita imam li španjolske korijene – neprocjenjivo! Muž je pucao od ponosa!



Svoju priču pričam svima koji bezuspješno pokušavaju pronaći učinkovitu metodu za savladavanje engleskog. Brzo učenje bez stresa, u udobnim uvjetima uistinu je moguće - Uvjerite se sami!

Upoznajte metodu zahvaljujući kojoj ćete savladati izabrani strani jezik u 4 tjedna

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini