Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ostaci' bili u hladnjaku: Zbog žene je ubio i pojeo konobaricu

None Foto: Life.ru

Rusija: Zbog svojeg psihičkog stanja i karaktera Dimitrij je poslušao ženu i konobarici zabio nož dva puta u prsa. Umrla je na mjestu. Ostatke konobarice istražitelji su našli u hladnjaku i zamrzivaču

Dimitrij B. (35) i njegova supruga Natalia (43) iz Krasnodara na jugu Rusije osumnjičeni su da su ubili i pojeli najmanje sedmero ljudi.

Sada su se pojavile nove informacije prema kojima je Natalia nagovorila svojeg ljubavnika da ubije konobaricu Elenu Vashrushevu jer su flertovali.  Natalia bi mogla dobiti 15 godina zatvora na suđenju koje bi uskoro trebalo početi. Istražitelji su rekli da njezin suprug, koji ima nadimak Vrag, ima tuberkulozu te da će se njegova uloga u ubojstvima uskoro rasvijetliti.

Natalija se navodno posvađala s konobaricom jer je bila ljubomorna na nju.

SLAGALICE STRAVE Strava i užas: Ubili i pojeli 30 ljudi, ostatke spremali u tegle

Zbog svojeg psihičkog stanja i karaktera Dimitrij je poslušao ženu i konobarici zabio nož dva puta u prsa. Umrla je na mjestu. Ostatke konobarice istražitelji su našli u hladnjaku i zamrzivaču.

Iako je sama Natalija priznala da su ona i suprug ubili i pojeli 30 ljudi u 18 godina, istražitelji tvrde da zasad mogu dokazati da je bila upletena samo u ubojstvo konobarice, piše Mirror.

Natalia je radila kao medicinska sestra u školi, a Dmitrij kao građevinski radnik. Klupko zločina počelo se odmotavati kada su radnici koji su popravljali asfalt pronašli mobitel na kojem je bila fotografija muškarca kojio pozira s dijelovima tijela ubijene žene. 

Policija je ubrzo našla vlasnika telefona. U njihovom stanu su u hladnjaku pronašli sedam vrećica s ostacima ljudskih tijela.

Komentari (9)
  • E sad evo nasem pravosudu prilike neka traze cak i plate da ih posalju kod nas na izdrzavanje kazne mozda bi sve nas rijesili tih zgubidana u zatvorima

    28. 9. 2018,   14:22
  • Stvarno nije normalan. Trebao je zbog konobarice pojesti ženu

    28. 9. 2018,   13:32
  • Pa i nisu baš nekog apetita, u 18 godina 30 ljudi, malo više od jedan i pol godišnje 😂😂😂, ne treba im puno....

    28. 9. 2018,   14:17