Obavijesti

News

Komentari 4

Ostaje u pritvoru: Prijetio da će ubiti ženu i vlastitu djecu

Optužen je jer je potkraj listopada supruzi prvo prijetio porukama u kojoj ju je nazivao 'kurvom i droljom', potom je kontaktirao s djetetom, kojem je također prijetio i vrijeđao ga, a zatim je ženu i fizički napao

VIDEO

Muškarac (41) sa šireg područja Primorsko-goranske županije nalazi se u istražnom zatvoru, podizanjem optužnice produljen mu je istražni zatvor, a optužen je zbog prijetnji supruzi s kojom je u postupku razvoda te zbog kaznenog djela povrede djetetovih prava, javlja Novi list.

Naime, on je svojim ponašanjem uznemirio i izazvao osjećaj uznemirenosti svom djetetu i ženi. 

Optužen je jer je potkraj listopada supruzi prvo prijetio porukama u kojoj ju je nazivao 'kurvom i droljom', potom je kontaktirao s djetetom koje je posjeo u automobil i vozio okolo bez pojasa govoreći mu da će mu pokazati 'gdje mu se majka nalazi s dečkom' te je cijelo vrijeme govorio gadosti o njoj. 

S majkom su se na kraju našli u igraonici gdje ih je čekala, a kada se dijete otišlo igrati, muškarac je ženu nastavio ju je vrijeđati i zaprijetio joj da će 'ubiti i nju i djecu, da joj neće plaćati alimentaciju i neka se j.. okolo za novce'.

Uhvatio ju je za majicu i krenuo udariti nakon čega se izmaknula i pobjegla u obližnji ugostiteljski lokal. Vikao je za njom da ga svi čuju: 'Kurvetino, ubit ću te, ako nisam sad ubit ću te, tako mi Boga'! Žena se uplašila, kao i dijete, pa su pozvali policiju koja je ispitala i majku i dijete, a muškarac je sve porekao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.