Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ostajem u EP-u do veljače dok ne postanem predsjednik RH...'

Ovdje se radilo u unaprijed smišljenom igrokazu, cijelu priču u EU vode Francuska i Njemačka. Mi nemamo EU kakvu bismo trebali imati, da smo svi jednaki, rekao je Kolakušić...

Paralelno sa summitom europskih čelnika u Bruxellesu, u Europski parlament  u Strasbourgu su po prvi puta sjeli zastupnici devetog saziva, među njima i 11 hrvastkih predstavnika.

- Ovdje se radilo u unaprijed smišljenom igrokazu, a na kraju dolazimo do onoga da cijelu priču u EU vode Francuska i Njemačka. Mi nemamo EU kakvu bismo trebali imati, da smo svi jednaki - rekao je Mislav Kolakušić za RTL Danas. Komentirao je i spominjanje Plenkovića kao navodnog kandidata za neku od funkcija.

- To je bio marketinški potez. Nemam favorita od ovih kandidata. Drže se strogo pravila jer to njima odgovara. Slika Europe se u potpunosti mijenja. Nezavisni klub ima 57 zastupnika. Plenković je sudjelovao u igrokazu koji mu je trebao podignuti rejting - tvrdi Kolakušić.

Na pitanje do kada ostaje u EP-u, odgovara:

- Dok u veljači ne budem izabran za predsjednika države. Početkom listopada će biti objavljen moj program. Zasad se samo najavljuju kandidati. Isticanje kandidature šest mjeseci prije izbora je smiješno - zaključio je Kolakušić.

Komentari (93)
  • Vrlo opasan lik

    2. 7. 2019,   20:33
  • Ajde moj Mislave ostavi se ćorava posla... trajat ćeš samo jedno ljeto!!!

    2. 7. 2019,   22:05
  • Kak me ovaj na Rojsa podsjeća sa svojim izjavama a i izgledom.

    2. 7. 2019,   20:57