Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostavila bebe na cesti jer se sramila što nemaju oca

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Bronagh Bond (27) iz Liverpoola ostavila je svoje dvoje djece, kćeri Angel i Holly, na cesti jer se sramila priznati da je samohrana majka

Pet dana staru curicu Holly ostavila je u blizini svog doma na sam Badnjak 2003. godine. Dvije godine poslije, kad je saznala da je opet trudna s dečkom kojeg je upoznala na prazincima u Turskoj, odlučila je i to dijete napustiti. Tako je drugu curicu Angel, staru samo mjesec dana, ostavila u blizini Evertenovog stadiona.
Angel je ostavila na plastičnoj vrećici s bočicom mlijeka, a pored nje je nađena poruka na kojoj je Bond napisala kako joj je žao zbog svega te da će je voljeti do kraja života.
Curice su u međuvremenu posvojene, a Bond je tako izgubila svako pravo na svoju djecu. Iako je policija u nekoliko navrata molila Bronagh da uzme svoju djecu, ona to nije napravila.

Komentari (25)
  • Tuzno i potresno...

    14. 2. 2008,   09:22
  • \'\'Opet je ostala trudna s dečkom kojeg je upoznala na prazincima u Turskoj\'\'. Joooooj......Neću dalje komentirat.

    14. 2. 2008,   11:08
  • Tužno i žalosno kako se može priroda poigrati. Svaki roditelj daje život za svoje dijete , a ovo ne mogu objasniti . Ali ipak bolje da je i to napravila nego da ga ima kao predmet perverznog iživljavanja, a majčinstom se štiti od ogovornosti.

    14. 2. 2008,   09:17