Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostavila bebu na kućnom pragu i opisala kako ju je rodila

SAD: Žena je ostavila jednom stanaru u Orlandu tek dan staru bebu na kućnom pragu. U poruci je napisala da je otac djeteta opasan i da ih je pokušao ubiti

Stanar grada Orlando na Floridi je u subotu na pragu svojeg doma našao napuštenu bebu. S njom je bila i poruka u kojoj je pisao: "Rodila sam ga u kupaonici. Njegov otac nas je pokušao ubiti. Molim vas odvezite ga u bolnicu. Njegov otac je jako opasan čovjek. Jako mi je žao, pokušala sam ga očistiti i nahraniti". Policija je odvezla bebu u bolnicu te su ispitali susjede da li su vidjeli ženu koja je ostavila dijete. Althea Brown koja živi u susjedstvu rekla je novinarima kako je bila na poslu kada se to dogodilo.

- To mi je potpuno nerazumljivo - rekla je Brown. Susjed Clive Petgrave je rekao kako je druga susjeda čula bebu kako plaće dok je spremala doručak. 

- Izašla je van i vidjela bebu pred pragom drugog susjeda - kaže Clive. U bolnici su potvrdili da je beba stara jedan dan i da je u dobrom stanju. Bebe se na Floridi, prema zakonu, smiju ostaviti u bolnici ili u vatrogasnoj stanici. Majka djeteta će dobiti prijavu za zanemarivanje djeteta ako ju pronađu, piše Mirror.   

Komentari (2)
  • Sigurno joj nije bilo lako,jadna žena

    30. 7. 2019,   07:46