Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostavila dijete u autu pa otišla na savjetovanje - o roditeljstvu

Majka Jennifer otišla je na savjetovanje zato što je tek rođeno dijete uzela iz bolnice iako su joj liječnici rekli da to ne radi. Kada su pitali zašto je ostavila sina u autu, rekla je da nije htjela da ide s njom

Jennifer Ost (27) iz Indiane optužena je da je ostavila sina u vrućem automobilu puna dva sata. Dok je nije bio, temperatura je dosegnula 30 stupnjeva Celzija. Dječaka su pronašli kako gleda film na mobitelu.

Dok je on sjedio u vrućem autu, Jennifer je išla na savjetovanje o roditeljstvu zbog mlađeg djeteta koje je staro tek nekoliko dana, a kojeg je, suprotno mišljenju liječnika, prerano odjavila iz bolnice. Prema sudskim spisima, Jennifer je tijekom tog sastanka bila agresivna i prosta. 

Policija je dobila dojavu da je u automobilu zaključano dijete. Kada su došli, vidjeli su da je sin gleda film na majčinom mobitelu. Svi su prozori bili zatvoreni. Kada su pitali Jennifer zašto je ostavila dijete, ona je rekla da nije htjela da ide s njom na sastanak. 

Dječaka i malu bebu preuzela je socijalna služba, a Jennifer je optužena za nemar. 

Komentari (8)
  • I odmah sterilizirat da nema vise sanse rodit i ugrozit jadno dijete

    23. 7. 2019,   18:52
  • Pa Jennifer ma savjetovanju još nije došla do lekcije o djeci u vrelom autu.

    23. 7. 2019,   17:16
  • Mozda bih i shvatio da Jenifer ima 14-15 godina ali 27 i tako glupa,,nekima ne treba dozvoliti da budu roditelji tu podrazumjevam i muskarce

    29. 7. 2019,   16:48