Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostavio bebu u autu osam sati: 'Išao sam po kavu i zaboravio'

MALLORCA: Policija je 56-godišnjeg muškarca uhitila zbog ubojstva, no sud ga je oslobodio svih optužbi nakon što je kazao da je zaboravio da je malena unuka uopće s njime

Desetomjesečna djevojčica preminula je nakon što ju je djed ostavio zatvorenu u vrućem automobilu u Manacoru na Mallorci čak 10 sati. 

Policija je 56-godišnjeg muškarca uhitila zbog ubojstva, no sud ga je oslobodio svih optužbi nakon što je kazao da je zaboravio da je malena unuka uopće s njime. Automobil je parkirao oko sedam ujutro i otišao po kavu, a da je napravio fatalnu pogrešku shvatio je tek oko tri sata popodne. Nepoznato je kamo je otišao nakon što je kupio kavu, piše Daily Mail. 

Malenoj nije bilo spasa. Na mjesto slučaja je došla policija i vidjela djeda u suzama, a pretrpio je i napadaj panike zbog toga što je napravio. 

- On je jako dobra osoba, a ovo je užasna nesreća. Skroz je uništen. Volio je svoju unučicu najviše na svijetu - rekla je prijateljica obitelji.

Komentari (53)
  • Vjerujem da mu je tesko ali ono sto ne shvacam da cio dan nije pomislio na svoje unuce...ili da ga nitko nije nazvao da pita kako se snalazi sa bebom.. kad nekome ostavite dijete uvijek cete nazvati da pitate dali je sve ok...

    12. 8. 2018,   00:03
  • Njega i sud u auto i zaboraviti ih...

    12. 8. 2018,   00:36
  • Sud ga je oslobodio svih optužbi??? A vi se bunite protiv naših sudova?

    11. 8. 2018,   23:27