Obavijesti

News

Komentari 156

Ostojić o 'The Sunu': Drago mi je kada policija pronađe lažove

Ostojić o 'The Sunu': Drago mi je kada policija pronađe lažove
2

Novinar britanskog The Suna je napisao kako je vlakom ušao iz Srbije u Hrvatsku, te da se sakrio u WC-u dok su gledali putovnice i tako prošao bez legitimiranja

VIDEO

Nakon što je Ravnateljstvo policije u subotu oštro demantiralo dio teksta britanskog lista The Sun - u kojem se navodi kako je novinar toga lista prošao kroz Hrvatsku, a da ga ni u jednom trenutku nije provjerila hrvatska granična kontrola - oglasio se i ministar Ranko Ostojić.

- Drago mi je kad policija brzo pronađe lažove ...tzv. Profesionalne novinare...i uhvati ih u laganju....o skrivanju u wc...gdje mu je mjesto...kao i novini koja ga drži..., napisao je na svom Facebook profilu

Hrvatska policija tvrdi da engleski novinar laže, te da je evidentiran 23. studenoga 2015. u 14.10 sati na željezničkom graničnom prijelazu Tovarnik pri ulasku u Republiku Hrvatsku, dok ga je dan kasnije, 24. studenoga u 17.20 sati evidentirala na aerodromskom graničnom prijelazu Zagreb (ZL Pleso) na izlazu iz Hrvatske.

- Kao dokaz tome objavljujemo i sken putovnice napravljen prilikom granične kontrole. Za svaku je osudu iznošenje ovakvih neistinitih i zlonamjernih tvrdnji, kojima se nanosi šteta ne samo ugledu hrvatske policije, nego i Republici Hrvatskoj prikazujući ju nesigurnom zemljom - naveo je  MUP RH u demantiju, objavljenom na svojim internetskim stranicama.

mup.hr

Podsjetimo, novinar britanskog The Suna Emile Ghessen (34) napravio je reportažu o tome kako se zapravo s istoka može doći do srca Europe bez da vas itko na tom putu zaustavi. Ghessen je otputovao u Tursku, a nakon šest dana je bio u Parizu. U tekstu je napisao kako je do Pariza došao bez da mu je itko pogledao putovnicu. 

Napisao je kako je iz Srbije u Hrvatsku ušao vlakom te da se na granici sakrio u WC i tako prošao bez provjere putovnice. Njegova priča ispostavila se lažnom jer hrvatska policija ima dokaz da je u Hrvatsku ušao 23. studenoga 2015. u 14.10 sati na željezničkom graničnom prijelazu Tovarnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...