Obavijesti

Promo sadržaj

Ostvarite 30% popusta na sve preglede u Poliklinici Bilić Vision

Ostvarite 30% popusta na sve preglede u Poliklinici Bilić Vision
2

Povodom Dana žena, zagrebačka oftalmološka Poliklinika Bilić Vision nagrađuje svoje pacijentice s 30% popusta na sve oftalmološke preglede i sve metode operacija laserskog skidanja dioptrije

Ženi je ipak teže držati tri kuta u kući, ako ne vidi dobro. Međutim, ne treba ignorirati provjeru zdravlja očiju čak i ako još uvijek dobro vidite, jer taj osjećaj i dobar vid nas mogu zavarati.

Mnoge očne bolesti počinju gotovo s neprimjetnim simptomima, ali kada se bolest već razvije i uzrokuje pad vidne oštrine, moguće je da je došlo i do trajnog oštećenja oka kao npr. kod glaukoma (bolest povišenog očnog tlaka ili makularne degeneracije). Pregled u ranoj fazi bolesti omogućuje pravodobno liječenje i zaustavljanje mogućih oštećenja oka koje inače kontinuirano napreduje.

Na pregledu kod oftalmologa, liječnik će osim određivanja vidne oštrine i mjerenja očnog tlaka, proširiti zjenicu radi detaljnog pregleda unutrašnjosti oka. Pretrage oka nisu bolne, a mogu naprednom tehnologijom otkriti i najmanje promjene na očima te tako oni koji redovno pregledavaju oči u većem postotku sačuvaju dobar vid do duboke starosti.

Nakon 40. godine života preporučuje se redovno jednom godišnje raditi oftalmološki pregled ukoliko i nemate nikakvih dijagnosticiranih smetnji s očima.

Ova akcija traje od 8. do 15.3.2018. stoga iz Bilić Visiona pozivaju sve žene da iskoriste 30% popusta. Naručite se na kompletan oftalmološki pregled pozivom na broj 01/4678-444 ili online klikom na link: www.bilicvision.hr. Važno je samo da prilikom narudžbe naglasite da ostvarujete popust povodom Dana žena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.