Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osumnjičeni šute, policija čeka analizu, a Zorice i dalje nema...

None Foto: ivica galoic/pixsell

GDJE JE? Istražitelji imaju zatvoreni krug indicija, a uhićenjem osumnjičenih žele spriječiti eventualno uništavanje dokaza, ali i omogućiti proširenje istrage

Sibinj. Malo mjesto nedaleko od Slavonskog Broda. Tmuran jesenski dan i samo puno pitanja u zraku. Gdje je Zorica? Što se dogodilo s našom 47-godišnjom sumještankom?

Obitelj je njezin nestanak prijavila prije desetak dana. DORH je prošlu nedjelju objavio da imaju dvoje osumnjičenih za njezino ubojstvo, dok policija s druge strane tvrdi pak da slučaj nije riješen. Sve se svodi na rečenicu: “Imamo slučaj, no nemamo tijelo”.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Je li ubijena? Nitko u to ne želi vjerovati, do obitelji dolaze šture informacije - policija im je zabranila da išta komentiraju u interesu istrage - a mještani u nevjerici okreću glavom. Zašto bi netko ubio njihovu Zoricu? Selom kruže razne nepotvrđene priče i više nitko ne zna što je laž, a što istina.

- Sve je ovo jako čudno - govore Sibinjani.

U potragu za nesretnom ženom uključio se i GSS. Pretražuju se savski rukavci, okolne šume i polja. Oni koji bi nešto mogli znati o ovom slučaju - uhićeni bračni par - šute. Puno rječitiji nisu ni njihovi odvjetnici. Kažu da čekaju što će reći analiza izuzetih dokaza iz automobila osumnjičenog bračnog para.

kod slavonskog broda Tijelo još nisu našli: Poruke iz mobitela kriju tajnu nestanka...

Neslužbeno doznajemo da je pronađena krv, za koju članovi obitelji uhićenih kažu da se nadaju da nije Zoričina, jer su supružnici imali svinjokolju i klali su piliće, čije su meso odvezli, između ostalog, i kćerima koje žive u susjednim selima. No pravo je pitanje na temelju čega su istražitelji zaključili da je Zorica ubijena.

Prema nekim informacijama, o kojima je pisao Jutarnji list, supružnici su navodno priznali kazneno djelo i pali na poligrafu, ali ne žele otkriti gdje je Zoričino tijelo. Istražitelji, dakle, imaju zatvoreni krug indicija, a uhićenjem osumnjičenih cilj im je spriječiti eventualno uništavanje dokaza, ali i omogućiti proširenje istrage.

CSI SLAVONSKI BROD Zorice nema danima, priveli su bračni par, jesu li je ubili?

Također, i dalje ostaje otvoreno pitanje što je s SMS-ovima koje je nestala navodno slala uhićenome muškarcu (62). On je to, kako saznajemo, dvaput prijavio policiji, što su nam i potvrdili, ali o sadržaju prijave policija zasad šuti. A dok se ovo klupko ne odmota, u Sibinju je i dalje glavno pitanje gdje je Zorica.

Komentari (9)
  • Ukratko- s prvim clankom ste se zaletjeli a sad vam je sinulo sto ste napisali pa stiscete g”zu, i sve je puno “?”, za svaki slucaj 🙄

    27. 11. 2019,   22:34
  • U skrinji?

    27. 11. 2019,   22:23
  • Jeli ima netko tko nije nesluzbeno priznao ubojstvo, a to kazu izvori, nije sigurno blabla. Onda ce ovo procitati ogranicena osoba i uzeti kao ultimativnu istinu jer tako pisu novine...

    27. 11. 2019,   22:40