Obavijesti

News

Komentari 51

Misicu osumnjičenu da je ubila ugostitelja doveli na ispitivanje

Misicu osumnjičenu da je ubila ugostitelja doveli na ispitivanje
1

Sunita Hindić Bošnjaković, bivša misica osumnjičena za ubojstvo ugostitelja Nine Ivankovića, rano jutros je dovezena u Mostar, a danas će biti obavljena obdukcija tijela preminulog ugostitelja

VIDEO

Nakon što se sinoć predala policiji u Turbetu, Sunita Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“, u mjestu Buna kod Mostara, predana je u nadležnost MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, Sektora kriminalističke policije, koji pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva vodi istragu u ovom slučaju, piše Avaz

Službenici MUP-a Srednjobosanskog kantona danas su rano jutros, oko pet sati, Sunitu Hindić Bošnjaković predali svojim kolegama u Mostaru. 

Obdukcija ubijenog Nine Ivankovića na odjelu patologije SKB Mostar bit će obavljena danas nakon čega će biti poznato više detalja. 

Blokirali ceste zbog odbjegle misice: Predala se kod Travnika
Blokirali ceste zbog odbjegle misice: Predala se kod Travnika

Podsjećamo, Sunita Hindić Bošnjaković jučer se navečer predala policiji nakon cjelodnevne potrage. Policiji se predala u Turbetu kod Travnika. 

Policija je u petak prvo blokirala kvart u kojem živi, a kako su sumnjali da je pobjegla prema Sarajevu, blokirali su i pristupne prometnice. 

- Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njezina posjeta, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali - rekli su mještani Bune za BiH medije.

Pokretanje videa...

01:22

Kako piše Dnevni avaz, djevojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. 

Početkom svibnja napala je Hrvata A. P., koji je sve prijavio policiji.

Nakon što su joj policajci zbog tog napada uručili prekršajni nalog, nasrnula je na njih, a i inače je, kako se saznaje, prilično temperamentna.

U policiji je evidentirana i zbog napada na djevojku iz Ljubuškog.

Inače, rođena Travničanka se u srbijanskim medijima hvalila da je trudna i da je otac djeteta srbijanski folk pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju.

Iako to nije nitko službeno potvrdio, mještani ovog malog hercegovačkog mjesta kažu kako je i do njih došla takva informacija. Za elitnu prostituciju Sunitu su optuživale srbijanske starlete, no ona je sve negirala i rekla da one samo ljuborne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca