Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osveta bakice (76): Sjekirom i krampom uništila mu dvorište

None Foto: D. Marić 3

NERIJEŠENI ODNOSI: Žena smatra da je susjedova zemlja njezina, pa je odlučila uzeti pravdu u svoje ruke. Policija ju je morala privesti jer je ignorirala upozorenja

S njom već dugo imamo problema. Žalosno je da imamo takvog susjeda jer nam ne da mira već godinama. Svi je se pomalo bojimo, rekao je mještanin Sv. Katarine kraj Labina u kojem je žena (76) u srijedu rano ujutro doslovno divljala.

Bakica je zbog neriješenih susjedskih odnosa uzela sjekiru i zasjekla dva potporna stupa drvene nadstrešnice u vlasništvu njezina susjeda (67).

No na tome nije željela stati pa je otišla u kuću i ostavila sjekiru. U susjedovo dvorište se vratila s krampom i navalila na kameni zid. Odvalila je desetak velikih komada, a loše je prošlo i nekoliko metalnih stupova.

- Bio sam malo dalje kad je krenula u ‘akciju’ i nisam mogao vjerovati da to radi. Gospodin kojem je razbijala dvorište nije bio u kući jer ne živi tamo. Kuća mu služi samo za iznajmljivanje. Žena tvrdi da je taj teren njezin, ali nije. Zbog toga je ona stalno bijesna - rekao je susjed iz sela koji je želio ostati anoniman.

Mještani su pozvali policiju koja je stigla u dvorište i zamolila je da prestane razbijati. No žena ih uopće nije slušala i nastavila je svoj rušilački pohod, pa su je policajci prisilno zaustavili i odvezli.

Odbila je alkotest te je na kraju privedena i do zaključenja ovoga izdanja još je bila u pritvoru. Nakon provedenog istraživanja labinska policija osumnjičila ju je za kazneno djelo oštećenja tuđe imovine.

Komentari (81)
  • ne mogu vjerovati kako branite tu bakicu, samo zato jer je - bakica! žena je očito prava ljubomorna zlica, koja je od jala i zavisti puknula i totalno izgubila kontrolu nad sobom! nemaju godine ništa s tim!

    20. 11. 2014,   18:37
  • zivahna neka bakica.

    20. 11. 2014,   17:40
  • Mještani se boje bake od 76 godina? E, vala, jeste mi junaci, svi odreda...

    20. 11. 2014,   17:46