Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osvojila 7,9 mil. kn: 'Ništa više ne moram, malo ću putovati'

None Foto: Robert Anic/PIXSELL

Dobitnica iz Dalmacije kaže kako će sad srediti svoje misli, srediti stan za obitelj, otići na putovanje i eventualno kupiti kućicu s bazenom za „guštanje“

Dobitnica 7.941.057,65 kn na Bingu Plus 7 javila se Hrvatskoj Lutriji i ispričala kako je osvojila taj pozamašan iznos. Igračica je inače Dalmatinka te želi ostati anonimna:

- Volim igre na sreću i godinama redovno igram Loto 6/45, Loto 7, Eurojackpot, Bingo, a ponekad odigram i Keno. Izbor brojeva uglavnom prepuštam slučajnom odabiru ("Quick pick"), ali kada osjetim inspiraciju, biram ih sama i uglavnom su to datumi rođendana moje obitelji. Imam svoje sretno mjesto – stranicu lutrija.hr „posjećujem“ već pet godina i ovog sam puta odabrala četiri Bingo listića od kojih mi je jedan donio ovaj nevjerojatan dobitak - rekla je.

ISPOVIJESTI DOBITNIKA Hrvatski loto milijunaši: Uzela je 131 milijun kn u zadnji tren

Već iste večeri provjerila je i shvatila da je osvojila milijune, no u nevjerici je tražila i potvrdu od Službe za podršku.

 - Prvo sam pomislila kako više ništa ne moram! Dosta sam se ja namorala… To je ujedno bila i jedna od mojih glavnih motivacija i razlog igranja igara na sreću. Ujedno želim poručiti svima da igraju, budu uporni jer se upornost na kraju isplati –rekla je.

Sada će srediti svoje misli, srediti stan za obitelj, otići na putovanje i eventualno kupiti kućicu s bazenom za „guštanje“.

Tema: Hrvatska

Komentari (154)
  • Brzo ces ti ostat bez toga s takvim stavom...

    19. 9. 2018,   15:16
  • Po tekstu bi prije reka da je ovo samo reklama, a ni d od dobitka

    19. 9. 2018,   15:18
  • Veli Dalmatinka da ode sad malo na more da gušta :)))))

    19. 9. 2018,   15:20