Obavijesti

News

Komentari 188

Osvojila 758 mil. dolara: 'Dat ću otkaz i razmisliti što dalje'

Osvojila 758 mil. dolara: 'Dat ću otkaz i razmisliti što dalje'
1

Ona se zove Mavis Wanczyk i kupila je svoj listić u srijedu poslijepodne, na benzinskoj crpki u svom gradu Chicopeeu, na zapadu Bostona, prekriživši brojeve 6, 7, 16, 23, 26 i dodatni broj 4

VIDEO

Pedeset trogodišnja majka obitelji koja je osvojila 758,7 milijuna dolara odmah je ostavila svoj posao u bolnici dok ne odluči na što će potrošiti najveći jackpot dosad osvojen jednim listićem lutrije u Sjedinjenim Državama.  

- Strah me, ali bit ću OK. Možda i više nego OK. 785 milijuna dolara je više nego OK - kazala je.

- Prva stvar koju ću učiniti jest sjesti i opustiti se. Ostvario mi se san, željela sam otići u prijevremenu mirovinu - odgovorila je na pitanje o svojim planovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ona se zove Mavis Wanczyk i kupila je svoj listić u srijedu poslijepodne, na benzinskoj crpki u svom gradu Chicopeeu, na zapadu Bostona, prekriživši brojeve 6, 7, 16, 23, 26 i dodatni broj 4. Ti su brojevi dani rođenja članova njezine obitelji.

Wanczyk kazala je kako je išla s posla kada joj je jedan kolega pročitao dobitne brojeve i promijenio joj život u minuti.

- Počeo je čitati brojeve, ja sam izvukla svoj listić i kazala sam: Hej, pa ja imam taj broj. I taj, i još jedan! A on mi kaže: Ma daj mi taj listić da ga vidim! Kad ga je pogledao, samo je rekao: Dobila si! - rekla je u četvrtak ta majka dvoje djece nervozno žvačući žvakaću na tiskovnoj konferenciji.

Wanczyk prvo treba odlučiti hoće li prihvatiti isplatu punog iznosa kroz 30 godina, ili isplatu  480,5  milijuna dolara odjednom. Powerball USA navodi da dobitnici velikih iznosa izabiru jednokratnu isplatu.

Najveći jackpot dosad izvučen je u siječnju 2016. godine i iznosio je 1,58 milijarde dolara.

No ta su tri listića imala pet pogođenih brojeva i dopunski broj pa se zgoditak morao dijeliti. Svaki je osvojio po 528,8 milijuna dolara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina