Obavijesti

News

Komentari 65

Osvojio 3,5 milijuna kn: 'Vratio sam dugove i pomogao obitelji'

Osvojio 3,5 milijuna kn: 'Vratio sam dugove i pomogao obitelji'
2

Sretni dobitnik iz Hrvatske je u lipnju na Eurojackpotu osvojio 3,55 milijuna kuna: 'U nevjerici sam razmišljao kako nije moguće da imam toliko sreće...'

VIDEO

Krasno, još mi nije jasno da je zaista o tome riječ i da imam toliko sreće u životu!, rekao je sretni dobitnik iz Hrvatske koji je u lipnju u 23. kolu igre Eurojackpot pogodio kombinaciju 5+1 i osvojio 3.551.743,14 kuna.  Redovito igra Eurojackpot, okušao je sreću u Lotu, ali se ipak vratio popularnoj igri.

Što se tiče odabira brojeva, uvijek igra iste, bez ikakvih izmjena. Brojevi su važni datumi: njegov rođendan, rođendani njegovih roditelja te sestre dok je peti broj odabrao prema godinama starosti kad je počeo igrati Eurojackpot, jer tada je imao 44 godine. Dva broja iz malog bubnja je nasumce odabrao. Listiće uplaćuje uvijek putem interneta jer je zaključio da je tako jednostavnije i štedi vrijeme.

- Rezultate uvijek gledam subotom ujutro, a kad sam vidio da se moja kombinacija 'zazelenila' u trenutku me 'ošinulo'. Provjeravao sam prvo na mobitelu i mislio da ne vidim dobro. Nakon toga sam pogledao na tabletu, shvatio da sam zaista osvojio sjajan dobitak i bio sam 'na sedmom nebu'. U prvom trenutku sam bio izvan sebe od sreće, a onda me ubrzo, isti dan, spustilo na zemlju. U nevjerici sam razmišljao kako nije moguće da imam toliko sreće... I danas, još ne vjerujem da imam toliko novaca. Dobitak sam provjeravao valjda 10 i više puta svaki dan, sve do dana isplate. Čak sam i dva puta zvao Službu za podršku igračima, bio sam jako nestrpljiv - kaže sretan dobitnik piše Hrvatska lutrija. 

Smatra da ga dobitak neće promijeniti, ali da će ipak biti znatno opušteniji budući da je vratio dug, pomogao sestri u otplati kredita, a pomoći će i roditeljima u renoviranju stana. Ostatak će ostaviti za stare dane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Skroman je naš dobitnik i sretan, prvenstveno jer su njegovi roditelji uvijek oskudijevali, a sad će im pomoći i osigurati da uživaju u životu. I mi vjerujemo da ga dobitak neće promijeniti te da će i dalje ostati skroman i velikodušan, kao do sada. I dalje će igrati Eurojackpot , a mi mu želimo puno sreće - poručuje Hrvatska lutrija. 

Dobici u prvih 7 mjeseci 2016.

- U Zagrebu je u srpnju pogođen Joker od oko milijun kuna.

- U travnju je u Rijeci pogođen Joker broj vrijedan 1.063.819,10 kn.

- U ožujku je pogođena 'sedmica' vrijedna 2.047.813,92 kn. Milijunski iznos osvojio je sretni igrač iz Zagreba. 

- U veljači je u Klanjcu pogođen Joker broj koji je sretnom dobitniku donio 1.470.687,90 kn. 

- 'Sedmica' vrijedna 5.930.677,44 kn pogođena je u veljači. Dobitni listić uplaćen je u Nedelišću.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a