Obavijesti

News

Komentari 0

Osvojite nakit i satove - najbolje darove za Valentinovo!

Osvojite nakit i satove - najbolje darove za Valentinovo!
15

U nagradnom natječaju 10 sretnica osvojit će prekrasne komade nakita i elegantne satove

VIDEO

Najtraženiji dar za Valentinovo oduvijek su bili nakit ili satovi renomiranih proizvođača, a budući da je dan koji slavi ljubav sve bliže u suradnji sa srebrnarnicama Argentum svaki dan darujemo Vas jednim vrijednim primjerkom! Osim toga, srebrnarnice Argentum svim zaljubljenima  nude sniženje od 50% na asortiman srebrnog nakita. Savršen dar za voljenu osobu u ARGENTUMU se sada može pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatni popusti: 40% na sve satove i 25% na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita koji vrijede bez obzira na način plaćanja!  

Svaka će se žena za Valentinovo oduševiti nakitom dok kod muškaraca odabirom sata kao posebnog dara ne možete pogriješiti. Povodom Valentinova, donosimo Vam pregled najtraženijih komada nakita iz Argentuma, koji na sniženju imaju cijenu od 70 do 270 kuna kao i muških te ženskih satova renomiranih brandova na 40% popusta. Zaigrajte igru i možda baš vi osvojite dar za sebe ili voljenu osobu! Ne zaboravite ostaviti svoje podatke kako bi Vas kontaktirali!

Podsjetimo, Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje i djela najboljih majstora zanata, pa je za svakog kupca moguće u kratkom roku izraditi nakit po želji – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom te pločice za graviranje koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću.  Ovog Valentinova darujte nakit koji će trajati zauvijek ili moderne satove! Video o Argentum sniženju možete pogledati u videu:

10 najsretnijih čitateljica nagrađujemo sa satovima i nakitom tako što će ispuniti obrazac u nastavku i odgovoriti na pitanje, a najkreativnije odgovore stručni žiri nagrađuje s dva sata i osam komada nakita za žene. Natječaj traje do 12.2., a objava dobitnika je do 14.2.

Pravila natječaja pročitajte ovdje.

Sretno svima!

Fill out my online form.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.