Obavijesti

News

Komentari 1

Otac bebe nasilno izvađene iz utrobe: 'Moj sin je otvorio oči'

Otac bebe nasilno izvađene iz utrobe: 'Moj sin je otvorio oči'
6

U srijedu se obitelj oprostila od preminule Marlene. Većina obitelji stigla je iz Chicaga kako bi na sprovodu posljednji put pozdravili voljenu rođakinju, ali i upoznali bebu Yardiela koji je jučer prvi put otvorio oči...

VIDEO

Na sprovod ubijene Marlene u Chicagu u srijedu ujutro stigla je cijela njena obitelj. Većina obitelji stigla je iz Meksika kako bi se posljednji put oprostili od voljene Marlene te upoznali najmlađeg člana obitelji, dječaka Yardiela koji je još u bolnici.

- Ovo je noćna mora. Horor za našu obitelj. Jedino što nas veseli je ovo malo čudo u bolnici za koje se Marlene borila - rekla je rođakinja Julie Contreas.

Podsjetimo, majka i kći iz Chicaga brutalno su ubile trudnu Marlen Ochoa Lopez (19) i izvadile bebu iz utrobe krajem travnja. Majka, Clarisa Figuero (46) htjela je zataškati zločin i odgajati dijete kao svoje. Dječakovo stanje je bilo veoma loše pa su Clarisa i njena kćer Desiree (24) odlučile pozvati hitnu pomoć. Beba je u izuzetno teškom stanju primljena u bolnicu. Već mjesec dana dječak se bori za život, a uz njega je otac Yovani koji je pohitao u bolnicu čim je policija raspetljala slučaj i javila mu za dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je čudesno. Prvi put je otvorio oči - rekao je jučer u poslijepodnevnim satima Yovani, piše CNN.

Namamili je oglasom: Trudnicu ubili i izvadili joj bebu iz utrobe
Namamili je oglasom: Trudnicu ubili i izvadili joj bebu iz utrobe

Uz fotografiju sina napisao je da je još u teškom stanju u inkubatoru. Dodao je kako se stalno moli za sinovo zdravlje i da neće isključiti aparate dok god postoji nada za oporavak.

Slučaj koji je zgrozio svijet

Trudna Marlen javila se na oglas na Facebooku za poklanjanje kolica i dječje odjeće. Kad je stigla na dogovor za preuzimanje odjeće, brutalno su je ubile i izvadile bebu iz njene utrobe.

Marlen i Yovani oženili su se 2016., a zajedno imaju i sina Joshuu (3). Marlene je tog kobnog dana trebala otići po sina u vrtić no tamo nikada nije stigla, a suprug je odmah prijavio nestanak...

Tijelo našli u smeću: Kabelom udavile trudnicu i izvadile bebu
Tijelo našli u smeću: Kabelom udavile trudnicu i izvadile bebu

Tijelo Yovanijeve supruge pronašli su u utorak u Chicagu u kontejneru za smeće u dvorištu žene koja joj je ponudila pomoć. DNK test je pokazao da je Marlen Ochoa-Lopez majka djeteta iz bolnice. Yovani je posjetio novorođenče i nazvao ga Yardiel, po želji njegove pokojne supruge.

- Živjeli smo zajedno četiri godine, a sada je preda mnom sklopljenih očiju. Zašto su joj ovo napravili? Ništa im nije učinila. Bila je dobra osoba. Kako su joj ovo mogli napraviti, a znali su da ima svoju obitelj, da ima trogodišnjeg sina? - govorio je u suzama Yovani Lopez ispred mrtvačnice.

I bolnica pod istragom

Istog dana kada je Marlen nestala, Clarisa je nazvala hitnu i rekla da je rodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija. Dječak je bio u teškom stanju..

Clarisa je tvrdila da je beba njena i da se zove Xavier. Policija je naknadno otkrila da je Clarisa imala sina koji je poginuo prošle godine s 20 godina i zvao se Xander.

Premda Clarisa nije pokazivala nikakve znakove da je upravo rodila te je odbila pregled, nikome u bolnici nije bilo ništa sumnjivo, piše CNN.

Ubile mu trudnu ženu i izvadile sina: 'Beba je u lošem stanju...'
Ubile mu trudnu ženu i izvadile sina: 'Beba je u lošem stanju...'

Slučaj je rasvijetljen zahvaljujući dojavi prijatelja žrtve koji su policiji rekli kako se Ochoa-Lopez prije nestanka čula sa Clarisom na Facebooku. Osumnjičene Clarisa i Desiree priznale su kontakt s Marlen, ali ništa više od toga. Naravno, odmah su na sebe bacile sumnju pa su detektivi krenuli putem tragova. Kada su DNK uzorci pokazali da novorođenče nije Clarisino, nabavili su nalog za pretres i pojavili su se pred kućom obitelji.

Uz Clarisu i Desiree, osumnjičen je i Piot, Desireein dečko koji se navodno slučajno zatekao u kući u vrijeme ubojstva te odbio sudjelovati u zločinu i pobjegao.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.