Obavijesti

News

Komentari 32

Otac heroj: Bacio se pod auto kako bi spasio svoju kćerkicu

Otac heroj: Bacio se pod auto kako bi spasio svoju kćerkicu

Paul John (47) u Manchesteru je u utorak herojski spasio kćer Angelu (9). Bezbrižna šetnja pretvorila se u horor, u naletu automobila gurnuo je Angelu, ali je sam stradao. U bolnici je podlegao ozljedama

VIDEO

Dva dana nakon nesreće u kojoj je gurnuo kćer ispred nadolazećeg automobila i stradao u udaru požrtvovni otac u bolnici je podlegao ozljedama. No, prije toga stigao je učiniti još jednu humanu stvar. Još davno potpisao je ugovor o doniranju svih organa tako da će idalje spašavati živote.

Svjedoci nesreće, koja se dogodila na križanju u predgrađu Manchestera, kazali su kako je hrabri otac vidjevši auto u naletu gurnuo kćer u stranu. Automobil kojim je upravljao 88-godišnjak potom je ugrozio sigurnost i slučajne prolaznice koja je gurala kolica s djetetom. Johnova kćer Angela prošla je neozlijeđeno kao i 2-godišnje dijete, dok je 27-godišnjakinja pretrpjela laške ozljede.

Otac dvoje djece 2001. preselio se iz Kerale u Indiji u Manchester, a radio je na aerodromu. Susjedi i poznanici iz crkve u koju je John išao o njemu su imali samo lijepoga za reći. 

- Uvijek je bio pristojan i prijateljski raspoložen. Bio je i jako religiozan, a većinu vremena provodio je s djecom, kazao je neutješni prijatelj. 

Policija je potvrdila kako je istraga u tijeku, a u njoj surađuje i 88-godišnjak koji je upravljao automobilom. Još nije poznato je li djevojčica izletjela na cestu ili je vozač ugrozio sigurnost pješaka na šetalištu, prenosi Metro News.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.