Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otac i brat Britt Lapthorne sami pretražili uvalu Danče

None Foto: M.Gojun 4

Dale Lapthorne misli da je dubrovačkoj policiji nešto promaklo, pa se nada da će možda naći neki dio njena tijela koji nedostaje, ruke ili noge

Dale Lapthorne sa sinom Darrenom i Brittinim mladićem Simonom Imbergerom pretražio je u srijedu stijene u uvali Danče u Dubrovniku blizu kojih su ronioci pronašli truplo njegove kćeri Britt (21). Dale je za News.au kazao kako mu je policija rekla da je tijelo u lošem stanju jer je udaralo u stijene. Dale misli da je dubrovačkoj policiji nešto promaklo, pa se nadao da će možda naći neki dio njezina tijela, ruke ili noge. U spomen na Britt u četvrtak ujutro će položiti cvijeće u akvatoriju gdje su isplutali njeni ostaci. Dale Lapthorne sa sinom i Brittinim tijelom u petak će otputovati iz Dubrovnika kući za Melbourne. U Zagrebu će preuzeti truplo i preko Londona krenuti za Australiju.
- Mislim da još nemam odgovor na pitanje što se dogodilo i kako je umrla moja kći - kazao je. On i dalje vjeruje da je Britt ubijena. Nakon dolaska u Australiju odmah će se ponoviti DNA vještačenje i obdukcija.

Komentari (4)
  • ajd..žao mi djevojke i familije...al mislim da sad več malo pretiruju

    15. 10. 2008,   14:00
  • Zaista je moguće da je djevojka gurnuta sa stijena, al ne vjerujem da će se to saznati. Mnogih aktera cijele priče više nema..

    15. 10. 2008,   15:37
  • meni je najsumnjiviji onaj tko je bojegao tj. svi njezini backpackeri koji su dan poslije otisli na drugi kraj Europe.

    15. 10. 2008,   19:22