Obavijesti

News

Komentari 35

'Otac i kći su se znali svađati, ali nismo slutili ovakav ishod'

'Otac i kći su se znali svađati, ali nismo slutili ovakav ishod'
10

Prema dostupnim informacijama sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo članova iste obitelji te nema saznanja o sudjelovanju treće osobe u događaju – istakli su iz policije

VIDEO

Odradila je smjenu u trgovini do 14 sati u Viru i potom se vratila kući. Ubojstvo se dogodilo oko 16 sati što znači vrlo brzo nakon što se vratila kući. Neki pričaju da ju je otac ubio u hodniku ili u kuhinji, a on je nakon što ju je upucao izašao na terasu i presudio i sebi,  kazala je za Večernji list rodica ubijene djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Otac ubio kćer pa sebe: 'Užas, odjednom su se čuli pucnjevi'

Otac ubio kćer pa sebe: 'Užas, odjednom su se čuli pucnjevi' Više na bit.ly/2lcYcoe Reporterka Mare Knežević

Objavljuje 24sata u 17. lipnja 2018

U nedjelju oko 17 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u kući u Vrsima. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, pronađena su tijela oca (56) i kćeri (28) s ozljedama od vatrenog oružja te samo oružje. Otac je prema neslužbenim informacijama kćer ubio u kući s dva hica, a potom je izašao na terasu obiteljske kuće i ubio sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Otac ubio kćer pa sebe: 'Užas, odjednom su se čuli pucnjevi'
Otac ubio kćer pa sebe: 'Užas, odjednom su se čuli pucnjevi'

-Sad svi mogu pričati o tome kakav je tko život vodio, ali to nema smisla. Oboje su bili dobri ljudi, a što se i zašto dogodilo znaju samo oni. Otac je bio pomorac i nedavno je napravio i tri apartmana. Kćeri je htio kupiti uskoro i automobil da lakše ide na posao. Pa to nije moguće da ju je ubio. Nije to moguće - ponavljala je rodica obitelji ističući kako je jedina promjena koju su u posljednje vrijeme zamijetili to što je otac jako smršavio u posljednje vrijeme.

Policija je do noćnih sati obavljala očevid i nije dozvoljavala pristup mjesto tragedije. Tek su izdali priopćenje.  

- Prema rezultatima provedenog očevida u kući u Vrsima sumnja se da je jučer oko 16.40 sati 56-godišnjak, pucanjem iz pištolja kojeg je legalno posjedovao, u kući usmrtio svoju 28-godišnju kćer, a potom ispred kuće pucanjem u sebe počinio samoubojstvo- -  navode u ponedjeljak iz PU zadarske.

Kako su za Večernji list kazali susjedi u vrijeme ubojstva u kući su navodno bile sestre i kćeri tragično stradalih, kao i baka koja je navratila iz susjednog sela. Hitna medicinska pomoć prvo je sestru odvela u bolnicu, a potom navodno i majku ubijene 28-godišnjakinje i supruge 56-godišnjaka.

- Svađa, neslaganje oko načina života, ma ništa ne može biti razlog da otac ubije kćer. No, da će se tako nešto dogoditi unatoč neslaganju baš njima nitko nije mogao naslutiti, baš nitko – kazali su susjedi obitelji u kojoj se tragedija dogodila.

Navodno je jedan od njih začuo pucnjeve i na terasi vidio mrtvo tijelo 56-godišnjaka nakon što je počinio samoubojstvo. Nakon toga svjedok je zvao policiju.

- Znali su se svađati i to se znalo. Neki kažu da su oboje imali kratak fitilj i sličan karakter, ali opet nitko nije mogao pretpostaviti da bi sve moglo završiti s ovakvom tragedijom - kazali su Vršani.


 

 


 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina