Obavijesti

News

Komentari 98

Otac je presudio sinu: Nije bio zadovoljan kako odgaja djecu?

Otac je presudio sinu: Nije bio zadovoljan kako odgaja djecu?
2

Ubojstvo u Bjelovaru: Navodno je jedan od razloga sukoba oca i sina bio i način odgoja djece koja su živjela kod bake i djeda zajedno sa sinovom bivšom ženom...

VIDEO

Brojni Bjelovarčani još su u šoku zbog nezapamćene tragedije u njihovom gradu. U ponedjeljak, nešto iza 17 sati, otac Ratko ubio je iz pištolja svog 40-godišnjeg sina Sanjina Vujčića u roditeljskoj kući. 

Susjedi u ulici Josipa Pupačića 24, gdje se dogodila tragedija, nisu željeli puno komentirati. Uglavnom su nam kazali da su znali za neslaganje oca i sina, ali da ni u najcrnjem scenariju nisu očekivali nešto slično. Nakon ubojstva otac se mirno predao policiji. 

Užas u Bjelovaru: Otac tijekom svađe pucao na sina i ubio ga
Užas u Bjelovaru: Otac tijekom svađe pucao  na sina i ubio ga

Iz policije su nas usmjerili na Županijsko državno odvjetništvo u čijoj je nadležnosti očevid. Na stranicama ŽDO, stoji šturo priopćenje u kojemu se navodi da je dežurna zamjenica, Ksenije Pavić, provela očevid. 

- S obzirom na to da je u tijeku provođenje potrebnih dokaznih radnji kao i kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja odlučnih činjenica vezanih za navedeni događaj, državno odvjetništvo ne može objaviti više informacija - stoji na stranicama ŽDO. 

U zavodu za hitnu medicinu bjelovarsko-bilogorske županije, gdje je Sanjin radio, kazali su nam kako je bio dobar djelatnik, te da o njegovom životu izvan radnog mjesta nemaju saznanja. 

- Nikakvih problema nismo imali s njim, jer je bio korektan na radnom mjestu. Radio je kod nas od osnivanja Zavoda, 2011. godine, a od studenog je bio na bolovanju - kazao nam je ravnatelj Stjepan Matoš

Ništa konkretnije nismo saznali ni od njegovih kolega koje su potresene ovim događajem. 

Otac ubio sina: 'Još od zadnjeg sukoba sin je bio na bolovanju'
Otac ubio sina: 'Još od zadnjeg sukoba sin je bio na bolovanju'

Neslužbeno doznajemo da je pokojni Sanjin do prije godinu dana živio sa suprugom i dvoje djece zajedno s majkom i ocem. Odselio se dok su supruga i dva sina ostala kod Sanjinovih roditelja. Navodno je jedan od razloga stalnih sukoba oca i sina bio i način odgoja djece. Otac Ratko je starijeg unuka vozio na treninge u NK Bjelovar i bio je aktivan u klubu. 

Neslaganje oca i sina je preraslo u pravu netrpeljivost, koja je kulminirala 5. studenog kada su se otac i sin na parkiralištu uz Gradski stadion fizički sukobila. Zbog tog sukoba u kojem je stariji Vujčić izvukao deblji kraj i završio u KBC Rebro jer mu je zbog sukoba pozlilo i dobio je srčani udar, je rezultiralo kaznenom prijavom protiv sina i navodnom mjerom zabrane prilaska roditeljskoj kući gdje su mu nakon odlaska ostali supruga i dva sina. 

Istovremeno je i Sanjin protiv oca podnio kaznenu prijavu. 

Sanjin, koji je živio s drugom ženom posljednjih godinu dana, u ponedjeljak je došao u Pupačićevu, gdje se sukobio s ocem koji mu je na zaprepaštenje mnogobrojnih Bjelovarčana presudio. Pokop će biti u četvrtak u 14 sati.

Nakon dovršetka kriminalističke istrage iz ŽDO će prema sucu istrage Županijskog suda krenuti sa zahtjevom da se ubojici odredi istražni zatvor. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fic je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fic je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192