Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otac ubijene Nataše: Želim vidjeti svoje unuke...

None Foto: Saša Miljević

Karla je bila nadarena za slikanje. Njezina majka bila je veterinarka koja je voljela djecu pa je radila u školi. Ubojičin otac bio je kandidat za Sabor

Gdje je moje dijete. Pustite me da nju i unučiće vidim posljednji put, molio je u četvrtak navečer policajce otac ubijene Nataše, Stojan Petković. Užasnutog oca jedva su primirili djelatnici Hitne pomoći. I susjedi obitelji su u šoku.
U privatnoj gimnaziji i Osnovnoj školi Juraj Dobrila, gdje je Nataša predavala prirodu, svi imaju samo riječi hvale. Kažu da se nikad nije žalila na obiteljske neprilike. Malena Karla ove je godine krenula u prvi razred Talijanske osnovne škole i bila je iznimno nadarena za crtanje. Ubijeni otac Renato (70), bivši radnik Uljanika, a sad u mirovini, bio je na listi ISDNS-a i Stranke umirovljenika za ove parlamentarne izbore. Mama Milena je u vrijeme ubojstva bila u lovranskoj bolnici na operaciji koljena. Ubojica Damir Voškion, koji se u mladosti bavio boksom, a donedavno radio kao vatrogasac u Uljaniku, bio je krupan mladić. Policija je iznijela podatak da je prije prijavljen zbog prijetnji te remećenja javnog reda i mira. Prijatelji i poznanici obitelji tvrde da je na njega loše utjecao razvod od supruge. Otad se povukao u sebe. Međutim, nitko nije ni pomišljao da bi naudio najbližim članovima svoje obitelji ili hladnokrvno ubio dvoje djece.

Komentiraj, znaš da želiš!