Obavijesti

News

Komentari 8

Otela je iz rodilišta: 'Ništa joj ne zamjeram, zovem je mama'

Otela je iz rodilišta: 'Ništa joj ne zamjeram, zovem je mama'
1

SAD: Djevojka svoju otmičarku i dalje doživljava kao pravu majku. To se ne sviđa njezinoj biološkoj majci pa je svojoj prvorođenoj kćeri postavila ultimatum - ili ona ili ja

VIDEO

Sve je djelovalo idilično. Činilo se kao filmska priča sa sretnim krajem - nakon dugih 19 godina roditelji su pronašli svoju otetu kćer.

Shanara Mobley konačno po prvi puta zagrlila svoju kćer Kamiyah i pomislila - moja djevojčica mi se konačno vratila, niz lice su joj se slijevale suze radosnice.

Prvi susret trebao je predstavljati novi početak nakon godina razdvojenosti - danas 19-godišnja djevojka Kamiyah Mobley oteta je iz rodilišta na Floridi samo nekoliko sati nakon rođenja.

Sve joj je oprostila

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezini je roditelji nikad nisu prestali tražiti. Nakon svih tih godina potrage, početkom prošle godine na temelju dojave i provedene DNK analize otkriveno da je djevojku otela 51-godišnja Gloria Williams i odgojila je kao svoju kćer. 

Williams je uhićena i osuđena na 18 godina zatvora. No 19-godišnja Kamiyah oprostila je svojoj otmičarki. 

- Razumijem da je to što je napravila bilo loše, ali razumijem je. Nisam ljuta na nju. Nadam se da će joj ublažiti kaznu. Nije me otela i mučila. Jako se dobro brinula za mene - izjavila je djevojka. 

Situacija se i dalje nije razvijala kako su biološki roditelji 19-godišnjakinje očekivali. Kamiyah se nastavila ponašati prema otmičarki kao prema svojoj majci. 

'I dalje je zovem mama'

U intervjuu za ABC News, Kamiyah je otkrila da i dalje voli ženu koja ju je odgojila. Kako je Williams u zatvoru, Kamiyah razgovara s njom telefonski nekoliko puta tjedno. 

Grlila svoju otmičarku: 'Bila je dobra i darežljiva, još je volim'
Grlila svoju otmičarku: 'Bila je dobra i darežljiva, još je volim'

- I danas smo pričale. I dalje je zovem mama - izjavila je. 

Njezina biološka majka sve teže podnosi takvu situaciju. Iako se Kamiyah povezala sa svojim ocem, braćom i sestrama, odnos s pravom majkom s vremenom se sve više pogoršavao. Nije dugo trebalo da shvati kako Kamiyah i dalje doživljava kao majku te i dalje želi svoju otmičarku, a ne nju. 

- Sa svakim njihovim telefonskim razgovorom, sa svakom razglednicom koju joj pošalje za Majčin dan, moja bol je sve jača - tvrdi Shanara. 

U ekskluzivnom intervjuu za DailyMail, Shanara je svojoj prvorođenoj kćeri uputila šokantan ultimatum - ili ona ili ja.

Kći voli svoju otmičarku, majci poručila: Ne želim birati stranu
Kći voli svoju otmičarku, majci poručila: Ne želim birati stranu

- Ne bih se trebala natjecati s otmičarkom - ona će morati izabrati jednu od nas dvije - kazala je. Njihov odnos je toliko loš da majka i njezina kći više i ne razgovaraju

Bol koju osjeća svaki put kad kod Kamiyah osjeti hladnoću jednako je snažna kao kada se Williams prerušila medicinsku sestru i ukrala joj tek rođenu kćer, kaže Shanara.

- To između nas izgleda kao igra potezanja konopa. Kada god osjetim da mi se počela vraćati, nešto potegne na drugu stranu, priča Shanara kroz suze. - Nitko ne razumije moju bol. Saki puta kada komuniciraju, osjećam se kao da mi je ponovno ukrala dijete, dodaje.  

 

Mobley je nastavila živjeti u kući otmičarke, Glorije Williams i kaže da se veseli danu kada će izaći iz zatvora. Smatra da je kazna zatvora od 18 godina 'poštena'.

S druge strane, njezina biološka majka DailyMailu je izjavila da se nadala da će ženu osuditi na smrtnu kaznu. Dokle god je Williamsova živa, Shanara se boji da je kćer, za koju kaže da joj je 'ispran mozak', neće doživljavati kao svoju pravu majku. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto