Obavijesti

News

Komentari 2

Oteli curicu, tukli je dok se nije onesvijestila pa izbacili iz auta

Oteli curicu, tukli je dok se nije onesvijestila pa izbacili iz auta
1

Srbija: Policija traži dvojicu koje sumnjiči za otmicu, da su pretukli djevojku te za nedozvoljene spolne radnje. Tinejdžericu su našli njezin ujak te policajac koji živi u blizini

VIDEO

Djevojku (15) oteli su dvojica muškaraca u Ulici Milunke Savić u Lazarevcu u subotu navečer. Tukli su ju dok se nije onesvijestila, a onda su ju ostavili ispred vatrogasnog doma.

Policija traži dvojicu koje sumnjiči za otmicu, da su pretukli djevojku te za nedozvoljene spolne radnje. Tinejdžericu su našli njezin ujak te policajac koji živi u blizini. Policajac je obavijestio hitnu koja je djevojku odvezla u bolnicu.

- Krenula sam kod susjeda po novac kako bih otišla u trgovinu. Na ulici se zaustavio Fiat Punto sa zatamnjenim staklima. Muškarac me pitao da li ga poznajem. Počela sam bježati, ali je on otvorio zadnja vrata i uvukao me u automobil. Počeo me dirati. U automobilu je bio još jedan muškarac. Jedan je bio ćelav, na glavi je imao tetovažu lava i veliki ožiljak na licu. On me ošamario i gurnuo mi glavu u neki bijeli prah, ali sam se otimala. Udario me motkom nekoliko puta i nastavio me šamarati. Udarao me cijelim putem i rekao je da me oteo zbog ujaka. Pokrio mi je oči pa nisam vidjela kuda me voze - rekla je oteta tinejdžerica. Tvrdi da joj je tetovirani muškarac slomio ruku.

- Uzeo mi je mobitel i slao je poruke mojem ujaku. Od batina sam se onesvijestila i probudila sam se tek u bolnici - kaže oteta. Njezin je ujak rekao da su ga otmičari zvali telefonom i puštali mu da sluša kako tinejdžerica vrišti. 

- Netko ju je oteo zbog mene, a ja nisam nikome ništa nažao napravio. Na kraju su mi rekli da dođem na lokaciju gdje će je predati - rekao je ujak, piše Alo koji se poziva na Kurir. Alo je u utorak iza podneva javio kako je otet i brat tinejdžerice. Riječ je o dječaku (13). Dječak je nestao na putu kući dok se vraćao iz škole. Navodno je nazvao baku i molio ju da ga spase. Policija je pokrenula akciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa