Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oteli je i ostavili u džungli, pet je godina živjela s majmunima

None Foto: 24sata 3

Marina Chapman (62) se s majmunima penjala po drveću te je rukama lovila životinje, a onda su je našli lovci i prodali bordelu. Nakon godinu dana je pobjegla...

Marina Chapman (62) iz Bradforda u Velikoj Britaniji rođena je u Kolumbiji. Oteli su je, a onda ostavili u dubokoj džungli. Prihvatili su je majmuni...

- Imala sam četiri godine. Vadila sam grašak iz mahuna u vrtu na kraju sela. Sjećam se crne ruke koja mi je zavezala krpu oko usta - prisjetila se otmice. Pretpostavlja da je nešto pošlo krivo jer su je otmičari ostavili duboko u kolumbijskoj prašumi.

Lutala je prestravljena životinjskim urlicima, gladna i žedna. Nakon dva dana okružilo ju je 12 znatiželjnih majmuna kapucina. Prihvatili su je u koloniju i naučili kako preživjeti. Penjala se s njima po drveću, rukama lovila životinje... S majmunima je živjela oko pet godina. Tad su je našli lovci i prodali je bordelu za papigu. Nakon godinu dana pakla pobjegla je, prije nego što su je prisilili na seks. Sljedećih godina živjela je na ulici pa se zaposlila kao sluškinja neke obitelji. S njima je došla u Englesku na šest mjeseci, i ostala.

Zaljubila se 1977. u bakteriologa Johna. Danas imaju dvije kćeri.Komentari (91)
  • Ništa čudno ja sam i dan danas okružen majmunima ,a životinje lovim golim rukama po dućanima.....najgore mi je ono smrznuto.

    21. 10. 2012,   19:34
  • sa cetiri su je oteli,sa devet prodali bordelu zatim pobjegla,pa se pitam kak ova prica izlazi na vidjelo tek nakon pedesetak godina..

    21. 10. 2012,   19:14
  • a tko je ovo sebi dopustio napisati.........

    21. 10. 2012,   19:54