Obavijesti

News

Komentari 50

'Oteli su mi kćer, našla sam ju u seks oglasima pa je otkupila'

'Oteli su mi kćer, našla sam ju u seks oglasima pa je otkupila'
1

Kad se djevojčica vratila kući, majka je uočila da su je zlostavljali, imala je modrice, a bila je ovisna i o drogama. Dva puta je pokušala pobjeći iz roditeljskog doma...

VIDEO

Njena 13-godišnja kći nestala je, a ona ju je pronašla devet mjeseci kasnije i to preko interneta. Kubiiki Pride iz Atlante u SAD-u gledala je web stranicu Backpage.com specijaliziranu za male oglase. Pod rubrikom u kojoj se nude djevojke za seks i zabavu vidjela je svoju kći pod oznakom "MA". 

- Nakon nekoliko mjeseci počela sam pregledavati stranice koje putem oglasa nude seks. Uočila sam djevojku kraj koje je pisalo da je "mlada i nova". To mi je privuklo pozornost. Kliknula sam na oglas i otvorile su se eksplicitne fotografije moje kćeri. Nisam imala izbora, javila sam se na oglas kako bi otkupila vlastito dijete, kaže Kubiiki.

Kad se djevojčica vratila kući, majka je uočila da su je zlostavljali, imala je modrice, a bila je ovisna i o drogama. Dva puta je pokušala pobjeći iz roditeljskog doma, ali oba puta su je uspjeli vratiti, piše Daily Mail.

- Kad sam ju upitala zašto bježi, ona je rekla da mora doći do 'tih tableta', kaže majka.

Potresna priča o ovoj djevojčici ispričana je kroz dokumentarac I Am Jane Doe prikazan na Netflixu. U njemu se navodi da je 13-godišnjakinja 2010. godine bila na zabavi za kraj školske godine kad ju je otela i u seksualno roblje prodala žena za koju je mislila da joj samo nudi prijevoz do kuće.  

Njena otmičarka završila je u zatvoru, ali na stranici Backpage.com, koja je najveći internetski oglasnik u SAD-u, i dalje se nude seksualne usluge. Najmanje 150.000 djece žrtve su traffickinga, a njih 80 posto nudi se upravo na toj stranici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk