Obavijesti

News

Komentari 23

Oteo autostopericu, silovao je i tjerao da vozi čak - 16000 km!

Oteo autostopericu, silovao je i tjerao da vozi čak - 16000 km!

Marcus i Elisha upoznali su se na zabavi. On ju je oteo, silovao u hotelskoj sobi i pod prijetnjom pištoljem na glavi natjerao da vozi 16000 km kroz Australiju. Spasila ju je djelatnica s beninske postaje...

VIDEO

Britanka Elisha Grey (24) upoznala je prije dvije godine Marcusa Martina (24) koji ju je s pištoljem na glavi tjerao da vozi 1600 kilometara. Manijak ju je danima zlostavljao, tukao i silovao. Traumatično iskustvo Elisha je ispričala za Australia TV.

Autostoperica Elisha je 2017. bila na putovanju po Australiji, a zlostavljača je upoznala na jednoj zabavi.

- Prvo mi se učinio zabavan, ali ubrzo sam saznala da je lud i opsesivan - rekla je Elisha. Marcus je Elishu oteo, silovao u hotelskoj sobi i natjerao da vozi 16000 kilometara. Držao joj je pištolj na glavi i tukao je.

- Razmišjala sam da ga ubodem nožem, ali bilo me strah da ne uspijem pa da mi se ne osveti. Nisam htjela riskirati. Nadala sam se da će mi netko pomoći. Slomio mi je nos, imala sam nekoliko ugriza po tijelu i brojne modrice. Ključem me ubo u vrat, imala sam dvije 'šljive' na očima. I rane svuda po tijelu - ispričala je Grey.

- Lice mi je bilo potpuno ljubičasto. Kad god bih vidjela nekog putem buljila sam u njih da pomisle 'ovoj ženi treba pomoć' - dodala je Grey. Dodala je kako joj je Marcus pronašao kontracepcijske pilule u torbi i bacio ih.

- Htio je da zatrudnim kako bi me mogao još više kontrolirati - dodala je Grey.

Djelatnica na benzinskoj postaji Beverley Page spasila je nesretnu djevojku. Grey nije platila račun za gorivo i Page je odmah pozvala policiju.

- Pratila sam je da zapamtim tablice da mogu prijaviti policiji - ispričala je Page. Dramatično spašavanje odvilo se nekoliko sati nakon njenog poziva policiji. Martin je uhićen i 2018. u listopadu proglašen krivim i osuđen na zatvorsku kaznu, a izricanje duljine kazne bit će 28. svibnja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"