Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oteo policajcu oružje: Ubio je dvoje ljudi, ima i ozlijeđenih

Dvije žrtve su zaposlenici suda u okrugu Berrien, navodi ABC i poziva se na izjave djelatnika ureda okružnog tužitelja. Pucao je muškarac kojeg su trebali prebaciti u zatvor...

U pucnjavi u ponedjeljak na jednom sudu u Michiganu, na sjeveru Sjedinjenih Država, ubijene su dvije osobe i napadač, a više je osoba ranjeno, prema medicinskim izvorima, prenose agencije.

Prema lokalnom kanalu ABC News-a, jedan muškarac, koji je trebao biti prebačen u zatvor, policajcu je oteo oružje i počeo pucati.

Dvije žrtve su zaposlenici suda u okrugu Berrien, navodi ABC i poziva se na izjave djelatnika ureda okružnog tužitelja. Guverner Michigana Rick Snyder objavio je na Twitteru da je policija "osigurala mjesto incidenta" i pokrenula istragu.

Šerif Paul Bailey rekao je da je u pucnjavi ranjeno nekoliko civila, te dodao da zasad ne može govoriti o drugim okolnostima incidenta.
 

Komentari (35)
  • Dok se Obama bavi Putinom i Rusijom,te na istoku Europe okuplja vazale za možebitni rat,pravi rat je već poćeo,ali na ulicama Amerike...

    12. 7. 2016,   06:05
  • amerima ne gine građanski rat . zblanila se i beyonse i poziva sve crne da se dignu protiv rasizma. bit će svašta bogami.

    12. 7. 2016,   09:16
  • Rešetao sve po sudu,pa ukokali i njega? Ime i prezime,rasa,vjera?

    11. 7. 2016,   23:35