Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oteo ženu i maltretirao je pa onda naoružan bježao policiji

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Muškarac (29) je u utorak 3. ožujka ženu (38) protiv njezine volje u automobilom odvezao na više lokacija te joj prijetio i lakše je ozlijedio. Kasnije ga je prijavila

Policijski službenici PU požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je 3. ožujka u Ulici Matije Gupca, uporabom fizičke sile i protiv njezine volje, 38-godišnjakinju automobilom odvezao na više lokacija na području Požege i Općine Velika te joj prijetio i lakše je ozlijedio. Muškarac ju je nakon toga pustio, a ona ga je prijavila policiji.

Uhićeni muškarac se nakon otmice i puštanja djevojke zatekao u ugostiteljskom objektu u Mlinskoj ulici u Požegi. Nakon što su policajci došli po njega pobjegao im je na tavan. Ubrzo su ga okružili pripadnici specijalne policije, a prema izjavama svjedoka bilo ih je desetak. Nagovarali su ga na predaju, no on je s tavana skočio u dvorište i pobjegao u polje. Navodno je bio naoružan te se cijelu noć skrivao u polju i obližnjim vrtovima. Policija je okružila lokal i pretraživala okolicu u potrazi za bjeguncem. Na kraju su ga uhvatili i priveli istražnom sucu.

Komentari (20)
  • Pobjegao u polje ? Možda ga "stislo" ? :D

    5. 3. 2015,   10:47
  • "Ubrzo su ga okružili pripadnici specijalne policije, a prema izjavama svjedoka bilo ih je desetak. Nagovarali su ga na predaju, no on je s tavana skočio u dvorište i pobjegao u polje." PA ONDA GA NISU OKRUŽILI ako je s tavana skočio i pobjegao u polje.

    5. 3. 2015,   10:51
  • pobjegao policiji koja ga je okružila hmmmm to navodi na zaključak ili ga nisu okružili ili nisu bili sposobni da ga zadrže ...Poštovani

    5. 3. 2015,   11:36