Obavijesti

News

Komentari 19

Oteta kao beba: Dirljiv susret djevojke s biološkim roditeljima

Oteta kao beba: Dirljiv susret djevojke s biološkim roditeljima
1

Shanara Mobley i Craig Aiken napokon su upoznali svoju kćer, a kažu kako se nikad nisu prestali nadati da je živa. Ujedinjena obitelj zajedno je provela oko sat vremena

VIDEO

Kamiyah Mobley (18) za koju je policija neki dan otkrila kako je oteta dok je bila samo nekoliko sati, stara upoznala je svoje biološke roditelje.

>>> Oteli je kao bebu pa je policija pronašla nakon čak 18 godina

Emotivan susret organiziran je unutar policijske postaje u Južnoj Karolini gdje je u pritvoru završila otmičarka Gloria Williams (51) koja je djevojku 1998. otela iz majčinih ruku i odgojila je kao svoju.

Shanara Mobley i Craig Aiken napokon su upoznali svoju kćer, a kažu kako se nikad nisu prestali nadati da je živa. Ujedinjena obitelj zajedno je provela oko sat vremena, a Aiken kaže da mu je to bio najljepši dan u životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio je to predivan, predivan dan. Tako smo sretni. Nadam se da se svijet raduje s nama - kazao je za Daily Mail.

O otmici nisu razgovarali jer nisu htjeli da im bilo kakve negativne misli unište susret.

- Bit će joj teško pretvoriti ovo u pozitivno iskustvo. Ima vrlo pomiješane emocije prema ženi koja ju je odgojila. Ali mi ćemo biti tu za nju, ovo je samo početak predivne budućnosti - kazao je.

Podsjetimo, policija je Kamiyah, koja je odrasla pod imenom Alexis Manigo, pronašla zahvaljujući brojnim dojavama, a DNK analiza potvrdila je da se radi kćeri Shanre i Craiga.

Gloria je malenu otela glumeći djelatnicu bolnice. Otprilike tjedan dana prije otmice Williams je spontano pobacila i policija vjeruje kako je svojoj obitelji lagala da je rodila Kamiyah. 

Samo nekoliko sati nakon što je saznala da je oteta, Mobley je stupila u kontakt s biološkim roditeljima, a od svoje se otmičarke i 'majke' oprostila u suzama kad su je priveli. 

- Volim te mama - rekla joj preko rešetaka i dodala da se moli za nju. Kasnije je na društvenim mrežama objavila status u kojem brani Gloriju i kaže kako joj je pružila sve što je u životu željela i da nije kriminalka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.