Obavijesti

News

Komentari 63

Otišla kod ljubavnika, ostavila u stanu djecu da umru od gladi

Otišla kod ljubavnika, ostavila u stanu djecu da umru od gladi
2

Ukrajinka (20) je prije tri godine zaključala sina (2) i kćer (3) i otišla kod ljubavnika. Dječak je umro nakon šest dana, a curica je tri dana živjela pored njegovog tijela. To je samo jedan od primjera majki iz pakla...

VIDEO

Vladislava Podčapko (20) ostavila je svoju djecu samu i otišla kod ljubavnika. Nakon šest dana, 23-mjesečni sin umro je od gladi. Policiji je rekla da nije znala da djeca mogu umrijeti.

Vladislava je kćer Anu (3) i sina Danila zaključala u stanu u Kijevu. Ostavila ih je same devet dana i otišla kod ljubavnika. Maleni Danil je umro od gladi nakon šest dana. Njegova sestra Ana bila je s mrtvim bratom u stanu još tri dana.

Djeca su pokušavala izaći iz stana, ali nisu mogla otvoriti vrata jer su bila zaključana. Susjedi su ih čuli kako plaču te su pozvali policiju koja nije došla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada su djeca pronađena, curicu su odmah odvezli u bolnicu. Bila je u vrlo lošem stanju i izgladnjela. Srećom, liječnici su joj uspjeli spasiti život.

Sina je počela silovati kada je imao 4 godine

Amerikanka Kelly Lynn South iz Louisvillea u Kentuckyju osuđena je na 16 godina zbog incesta i seksualnog zlostavljanja sina od njegove 4. godine. Uhićena u listopadu 2015. godine. Zlostavljanje je trajalo do dječakove  7.godine.

- Patnja žrtve je nezamisliva i ona će trajati. Odluke suda ipak su doprinijele pravdi - rekli su tužitelji. U Kentuckyju se seks s djetetom mlađim od 12 godina smatra seksualnim zlostavljanjem prvog stupnja i za to je predviđena kazna između pet i 10 godina zatvora. Kazna za incest s djetetom mlađim od 12 godina kažnjava se s 20 do 50 godina zatvora.

Otrovala kćer pa je spalila u automobilu

Kanađanka Laura Coward osuđena je na doživotni zatvor zbog brutalnog ubojstva svoje devetogodišnje kćeri Amber Lucius. Uhićena je još 2014. godine, dva dana nakon prijave nestanka njene kćeri. Povod zločinu bila je rastava sa suprugom koji je dobio skrbništvo nad djetetom, što je pogodilo rastrojenu Lauru. Odvezla je kćer daleko od grada i nadrogirala ju tabletama za spavanje. Misleći da je mrtva, zatvorila ju je u auto i zapalila.

Vodila je 'farmu beba': Puštala bi dojenčad da umru od gladi...
Vodila je 'farmu beba': Puštala bi dojenčad da umru od gladi...

Obdukcija je pokazala da Amber nije umrla od tableta, već zbog kombinacije hipotermije, udisanja dima i trovanja ugljičnim monoksidom. Laura Coward osuđena na doživotnu kaznu zatvora

'Radije bih da ga nema, nego da živi s ocem'

Lesley Speed iz Velike Britanije objesila je svog sedmogodišnjeg mališana šalom, a potom mu na lice stavila jastuk kako bi se uvjerila da više ne diše. Učinila je to jer se bojala da će izgubiti skrbništvo nad njim. Samo tjedan dana prije stravičnog čina poslala je bivšem suprugu Matthewu Spriggsu pismo u kojem stoji: "Nadam se da ćeš živjeti s ovom boli do kraja svog života".

Beživotno tijelo dječaka na krevetu je pronašao Lesleyjin partner. Ubila ga je na dan kad je bilo zakazano ročište na sudu. Jones je na podu kupaonice našao i Lesley. Imala je ubodne rane od noža po vratu, ramenima i zapešćima:

- Ubila sam ga, ugušila sam ga. Nisam mu mogla ovo priuštiti - navodno mu je rekla.

Sina (3) ugušila jastukom

Krv u žilama ledili su detalji ubojstva malog Denisa (3) u Puli za koje je na 33 godine zatvora nepravomoćno osuđena njegova majka Chiara Pašić. Chiaru su teretili da je 23. svibnja 2017. godine uz pomoć maloljetne pomagačice jastukom ugušila vlastitog trogodišnjeg sina.

To je napravila uz pomoć 15- godišnjakinje. Dječaka, koji je vrištao, koprcao se i otimao, gušile su obje. Prvo mu je jastuk na glavu, dok je ležao na krevetu licem prema stropu, stavila maloljetnica i počela pritiskati, dok ga je Chiara držala za noge. Zatim su se zamijenile pa ga je gušila Chiara dok ga je maloljetnica držala. To su radile sve dok nesretni dječak nije klonuo i prestao se otimati.

Oteo je, silovao i brutalno ubio: Tijana je imala tek 15 godina...
Oteo je, silovao i brutalno ubio: Tijana je imala tek 15 godina...

Kako bi pokušale prikriti svoj zločin, njegovo beživotno tijelo stavile su na dječja kolica, pokrile dekicom i odvezle do obale kraj napuštene bivše vojarne Vallelunga. Tamo su njegovo tijelo ostavile u moru i vratile se kući.

Kćer tjerala na seks za vrećicu graha

Deset je godina majka iz okolice Varaždina prisiljavala dvije malodobne kćeri na seksualne odnose s odraslim muškarcima. Prvu djevojčicu u svijet prostitucije uvela je s njezinih 13, a drugu s nepunih 14 godina. Podvodila ih je punih deset godina.

Stariju je prvi put poslala muškarcu kad je bila u 8. razredu. Poslala ju je susjedu koji ju je dočekao na vratima. Majka alkoholičarka prodala ju je za malo Vegete. I mlađu sestru majka je slala mušterijama s papirićima na kojima je bila cijena koju je napisala. Ponekad su morale spavati s muškarcima za vrećicu graha

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti